Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485527 Márka: PURO

Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia fekete kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGFIPHONE16P67D3O-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485527 | Márka: PURO

Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia fekete kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia fekete kerettel iPhone 16 Pro Max-hoz

A telefonod kijelzőjének védelme még soha nem volt ilyen szilárd és stílusos, mint a Puro Flexible Glass D3O üvegfóliával. Ez az innovatív, fekete keretes hibrid üvegfólia ötvözi a rugalmasság és a tartósság előnyeit, a 9H keménységnek köszönhetően a lehető legmagasabb szintű védelmet kínálva. A tökéletes illeszkedés a telefonod modelljéhez szinte láthatatlanná teszi az üvegfóliát, és a "case friendly" technológiának köszönhetően problémamentesen használható a legtöbb tok mellett. Az ideális érintési érzékenység és a speciális bevonat, amely megakadályozza az ujjlenyomatok maradványait, garantálja, hogy a kijelződ minden nap tökéletesen nézzen ki. Fektess be egy üvegfóliába, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást, maximális védelmet és kényelmet nyújtva.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Széria: Puro Flexible Glass D3O
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max

A Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia fekete kerettel legfontosabb előnyei:

- Egyszerű otthoni telepítés: A Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia úgy lett tervezve, hogy bárki könnyedén felhelyezhesse, szakember segítsége nélkül.
- Magas karc- és sérülésállóság: A 9H keménység garantálja, hogy az iPhone 16 Pro Max kijelzője védett a véletlen karcolások és egyéb mechanikai sérülések ellen.
- Tökéletes illeszkedés a telefonod modelljéhez: Az precíz kivágások és a fekete keret biztosítják, hogy az üvegfólia esztétikusan nézzen ki és tökéletesen illeszkedjen a kijelzőre.
- Tok-barát üvegfólia: Az üvegfólia használható kedvenc tokkal, anélkül, hogy az elválna vagy rosszul illeszkedne.
- Ideális érintési érzékenység és ujjlenyomat-ellenes bevonat: A modern technológiának köszönhetően az üvegfólia nemcsak véd, hanem teljes funkcionalitást biztosít az érintőkijelzőnek, garantálva a tisztaságot és a kényelmet.

Egyszerű otthoni telepítés

A Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfóliát olyan egyszerűen lehet felhelyezni, hogy bárki képes rá otthoni körülmények között. A speciális kialakításnak és segédeszköznek köszönhetően nem kell aggódnod levegőbuborékok vagy ferde ragasztás miatt. Minden gyorsan és egyszerűen zajlik, te pedig biztos lehetsz benne, hogy az iPhone 16 Pro Max készüléked jól védett.

Magas karc- és sérülésállóság

A 9H keménységű Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia kiváló védelmet nyújt a karcolások, horzsolások és egyéb mindennapi sérülések ellen. Ez az ideális megoldás azok számára, akik szeretnék, hogy az iPhone 16 Pro Max készülékük újszerű maradjon, használati nyomok nélkül.

Tökéletes illeszkedés a telefonod modelljéhez

Az üvegfólia precíz kivágása tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Pro Max modelljéhez, miközben a fekete keret révén megőrzi elegáns megjelenését. Az ilyen illeszkedés szinte láthatatlanná teszi az üvegfóliát, miközben hatékonyan védi a kijelzőt mindenféle sérüléstől.

Tok-barát üvegfólia

A "case friendly" technológiának köszönhetően a Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia tökéletesen kompatibilis a piacon elérhető legtöbb tokkal. Nem kell aggódnod amiatt, hogy az üvegfólia elválik vagy az tok rosszul illeszkedik – minden a te kényelmed érdekében lett tervezve.

Ideális érintési érzékenység és ujjlenyomat-ellenes bevonat

A modern ujjlenyomat-ellenes bevonat biztosítja, hogy kijelződ mindig tiszta és esztétikusan nézzen ki, miközben az érintésérzékenység a legmagasabb szinten marad. Ez a védelem és a teljes érintőkijelző-funkcionalitás kombinációja, amely kényelmet és felhasználói élvezetet garantál.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett