Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485404 Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - fekete tok


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P67DAYLBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485404 | Márka: PURO

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max - fekete

A Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max készülékhez a stílus és megbízható védelem tökéletes kombinációja, amely tökéletesen kiegészíti új telefonodat. Részben átlátszó kivitelezésének köszönhetően a tok finoman kiemeli az iPhone színét, miközben nem rejti el az eredeti designt. Tartós, puha szilikonból készült, amely magas szintű ellenállóságot biztosít a sérülésekkel szemben, és a megemelt szélek révén hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen. A MagSafe kompatibilitás garantálja a problémamentes töltést, és a speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését. Ha egy olyan tokot keresel, amely nemcsak védi, de meg is őrzi stílusos megjelenését, a Puro Daylight MagSafe tökéletes választás!

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Daylight
- Anyag: Szilikon
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: Fekete

A Puro Daylight MagSafe szilikontok iPhone 16 Pro Max legfontosabb előnyei:

- Elegáns design: Részben átlátszó kialakítása tökéletesen illeszkedik a telefonod színéhez, megőrizve az eredeti stílust.
- Magas szintű sérülésállóság: Puha szilikon és megemelt szélek biztosítják a kiváló védelmet az esések és karcolások ellen.
- MagSafe kompatibilitás: Problémamentes töltés és teljes kompatibilitás a MagSafe technológiával, amely kényelmes használatot biztosít.
- Védelem a szennyeződések ellen: Speciális bevonatának köszönhetően a tokon nem maradnak ujjlenyomatok, így mindig friss és esztétikus megjelenésű.
- Stílus és védelem egyben: A modern design és a megbízható védelem tökéletes kombinációja az iPhone 16 Pro Max készüléked számára.

Részben átlátszó kialakítás tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez
A Puro Daylight MagSafe tok finom, részben átlátszó kivitelezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megtartsd iPhone-od természetes megjelenését. Függetlenül a telefon választott színétől, a tok kiválóan illeszkedik hozzá, megszakítás nélkül megőrizve annak esztétikáját. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik az eleganciát és a minimalizmust, miközben gondoskodnak a készülék védelméről.

Magas szintű sérülésállóság a megemelt széleknek és a puha szilikonnak köszönhetően
A magas minőségű puha szilikon használatának köszönhetően a Puro Daylight tok hatékony védelmet nyújt a véletlen ütődések és esések ellen. A megemelt szélek tovább védik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól, növelve ezzel a telefonod élettartamát. Ez egy megbízható megoldás azok számára, akik tényleg védelemre vágynak.

MagSafe kompatibilitás
A Puro Daylight teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gond nélkül használhatod a mágneses kiegészítőket és töltőket. Anélkül, hogy le kellene venned a tokot, iPhone 16 Pro Max készüléked mindig készen áll a gyors töltésre, ami növeli a használat kényelmét.

A tokon nem maradnak ujjlenyomatok
A speciális bevonatnak köszönhetően a Puro Daylight tok ellenáll a szennyeződéseknek és nem hagy ujjlenyomatokat. A tok mindig frissnek látszik, anélkül, hogy gyakran kellene tisztítani. Ez egy praktikus tulajdonság, amely lehetővé teszi, hogy iPhone 16 Pro Max készüléked mindig tökéletesen nézzen ki, függetlenül a használat intenzitásától.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett