Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485008 Márka: PURO

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P6703MAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485008 | Márka: PURO

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - átlátszó
Fedezze fel a Puro 03 Mag MagSafe szilikon tokot, amely az eleganciát, a funkcionalitást és a modern technológiát ötvözi, hogy maximális védelmet és stílust biztosítson iPhone 16 Pro Max készülékének. Az újrahasznosított anyagokból készült és GRS tanúsítvánnyal rendelkező tok nemcsak a telefonját védi, hanem a környezetet is. A beépített MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és problémamentes töltést, a megemelt szélek pedig növelik a képernyő és a kamera védelmét, minimalizálva a sérülés kockázatát. Ideális választás azok számára, akik az elegáns megjelenést és a fejlett védelmet értékelik.
Műszaki adatok:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro 03 Mag
- Anyag: TPU
- Tanúsítvány: GRS
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: átlátszó

A Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:
- GRS tanúsítvány: A tok újrahasznosított anyagokból készült, amit a Global Recycled Standard (GRS) tanúsítvány is megerősít, kiemelve környezetbarát jellegét.
- MagSafe kompatibilitás: A beépített MagSafe modul lehetővé teszi a gyors és könnyű vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot.
- Képernyő és kamera védelem: A megemelt szélek védik az iPhone érzékeny részeit, mint például a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és ütésektől.
- Stílus és védelem: A Puro 03 Mag elegáns megjelenést kínál az előrehaladott védelemmel kombinálva, ideális a mindennapi használathoz.

GRS tanúsítvánnyal igazolt környezettudatos megközelítés
A Puro 03 Mag MagSafe tok újrahasznosított anyagokból készült, amit a GRS (Global Recycled Standard) tanúsítvány is bizonyít. Így nemcsak a telefonját védi, de a környezetet is, támogatva a fenntartható fejlődést és a bolygó védelmét.
MagSafe kompatibilitás a kényelmes töltésért
A beépített MagSafe modul lehetővé teszi iPhone 16 Pro Max készüléke könnyű és gyors töltését anélkül, hogy le kellene venni a tokot. Ideális megoldás azoknak, akik a kényelmet és az időmegtakarítást értékelik – nem kell aggódniuk a kábelek és a bonyolult töltőcsatlakoztatás miatt.
Megemelt szélek a további védelemért
A Puro 03 Mag MagSafe tok megemelt szélei további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának, jelentősen minimalizálva a sérülések kockázatát esés vagy véletlen ütés esetén. Ideális választás, ha fontos Önnek készüléke biztonsága.
Stílus és funkcionalitás ötvözése
A Puro 03 Mag tok a minimalista stílust és az előrehaladott védelmet ötvözi. Modern dizájnjának és semleges színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen stílushoz, miközben teljes funkcionalitást és magas szintű védelmet biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett