Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255141 Márka: PowerLocus

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Fejhallgatók (tengerkék-ezüst)


Cikkszám: pwl-p3-blue | EAN/Vonalkód: 5060726255141 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Fejhallgatók (tengerkék-ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Fejhallgatók (gránát-ezüst)
Fedezd fel a PowerLocus P3 vezeték nélküli fejhallgatók eleganciáját és fejlett technológiáját, amelyek kiváló hangminőséget és kivételes kényelmet kínálnak. Hosszú üzemidővel (akár 50 óra), megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolattal és csúcskategóriás 40 mm-es meghajtókkal ezek a fejhallgatók ideális választást jelentenek a legigényesebb felhasználók számára.

Hosszú üzemidő, gyors töltés
A fejhallgatók egyik legnagyobb előnye a hosszú működési idő, amely körülbelül 40-50 óra. Ráadásul mindössze körülbelül 2 órára van szükség a teljes feltöltéshez. Nem kell sokáig várnod! Emellett a PowerLocus P3 támogatja a gyors töltést - mindössze 10 perc töltéssel további 3 órán át élvezheted a zenét.

Két csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P3 rugalmasságot kínál a 3,5 mm-es audio kábellel történő vezetékes, illetve a Bluetooth 5.3 technológiával történő vezeték nélküli csatlakozás lehetőségével. Ez stabil, megbízható adatátvitelt és alacsony késleltetést biztosít a körülményektől függetlenül. Így szabadon válthatsz eszközök között, és úgy hallgathatod a zenét, ahogy szeretnéd! A Multi Point technológia is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót egyszerre több eszközzel is párosítsd.

Hang, ami lenyűgöz
Tapasztald meg, hogy kedvenc dalaid milyen jól szólhatnak. A fejhallgatók magas minőségű 40 mm-es meghajtókat használnak, és széles frekvenciatartományt kínálnak 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ennek eredményeként mély, részletekben gazdag hangzást és kiváló hangminőséget biztosítanak, amely kielégíti még a legigényesebb felhasználók elvárásait is.

Kivételes kényelem
Gyakran hallgatsz zenét hosszú órákon keresztül? Gondoskodj a kényelmedről! A fejhallgatók fülpárnái kivételesen puha anyagokkal vannak bélelve, így nagyon kényelmesek. Emellett az állítható fejpánt kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeidhez igazítsd. A PowerLocus P3 nagyon könnyű (mindössze 191 g) és összecsukható kialakítású - a szállítás és tárolás nem jelent problémát számodra.

Beépített mikrofon
Szerezz be egy olyan fejhallgatót, amely telefonhívásokhoz, online játékokhoz vagy online megbeszélésekhez is kiválóan használható. A P3 modellben kiváló minőségű beépített mikrofon található, amely megbízhatóan rögzíti a hangodat, kiváló hangminőséget biztosítva. Ennek köszönhetően beszélgetőpartnereid probléma nélkül hallhatnak téged!

A csomag tartalma:
-Fejhallgató
-3,5 mm-es audio kábel
-Töltőkábel

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p3-blue
Szín: Tengerkék és ezüst
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 40-50 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciamenet: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi point technológia: Igen
Súly: 191 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett