Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255073 Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók (lila-fekete)


Cikkszám: pwl-p2-blackpurple | EAN/Vonalkód: 5060726255073 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók (lila-fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók (lila és fekete)
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók a stílus, kényelem és fejlett technológia tökéletes kombinációja. Azok számára készültek, akik értékelik a kiváló hangzást és a használati kényelmet. Hosszú üzemidőt (egy töltéssel akár 20 óra), sokoldalú csatlakozási lehetőségeket és kivételes hangminőséget kínálnak, így remek választás mindennapi használatra.

Sokféle csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P2 fejhallgatók vezetékes (3,5 mm-es audiokábelt használva) és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget is kínálnak - köszönhetően a Bluetooth 5.3-nak. Így szinte bármilyen helyzetben alkalmazkodhatsz igényeidhez és úgy hallgathatsz zenét, ahogy szeretnél!

Hosszú üzemidő
Élvezd a megszakítás nélküli zenét akár 15-20 órán keresztül egyetlen töltéssel. A PowerLocus P2-vel nem kell aggódnod az akkumulátor gyors lemerülése miatt! Ráadásul a töltés, amely mindössze körülbelül 2 órát vesz igénybe, lehetővé teszi, hogy fejhallgatóidat hamar újra használatra kész állapotba hozd. Felejtsd el a hosszú várakozást!

Hangzás, ami elvarázsol
A fejhallgatók 40 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve és széles frekvenciaátvitelt (20 Hz-től 20 000 Hz-ig) kínálnak. Ennek eredményeként mély és tiszta hangzást nyújtanak. Akár zenét hallgatsz, filmeket nézel vagy telefonálsz, a hang mindig kristálytiszta lesz!

Ergonomikus kialakítás és kényelem
A PowerLocus P2 fejhallgatókat maximális kényelemre tervezték. A puha fülkagylók és az állítható fejpánt hosszú ideig kényelmes viseletet biztosítanak. Emellett a könnyű súlynak (168 g) és az összecsukható kialakításnak köszönhetően a fejhallgató könnyen tárolható és szállítható. Könnyedén magaddal viheted őket nyaralásra vagy utazásra!

További képességek
A fejhallgató beépített mikrofonja lehetővé teszi a telefon- vagy internetes hívások könnyű lebonyolítását, és a zenelejátszásra alkalmas micro SD kártyákkal (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy 32 GB kapacitással) szinte bármilyen helyzetben könnyedén hallgathatod kedvenc dalaidat. FM rádió mód is rendelkezésedre áll.

Számos eszközzel kompatibilis
A fejhallgató sokféle eszközzel kompatibilis, például laptopokkal, tabletekkel és okostelefonokkal. Ez azt jelenti, hogy nem kell korlátoznod magad - könnyedén csatlakoztathatod őket bármilyen eszközödhöz és bárhol élvezheted kedvenc zenéidet. FM mód is rendelkezésedre áll, amely lehetővé teszi a rádió kényelmes hallgatását bárhol.

A csomag tartalma
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2-blackpurple
Szín: Lila-fekete
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point Technológia: Igen
FM rádió mód: Igen
Micro SD kártya lejátszás: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett