Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664933932 Márka: HAYLOU

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató Haylou S35 ANC (lila-narancs)


Cikkszám: S35 Purple Orange | EAN/Vonalkód: 6971664933932 | Márka: HAYLOU

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató Haylou S35 ANC (lila-narancs)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Haylou S35 ANC Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató ötvözi a fejlett technológiát, a felhasználóbarát kényelmet és a stílusos kialakítást. Tökéletes választás azok számára, akik értékelik a mozgásszabadságot, a kényelmet és a kompromisszummentes hangminőséget. A fejhallgató aktív zajszűréssel (ANC), erős akkumulátorral, intuitív vezérléssel, kiváló minőségű Bluetooth kapcsolattal és további funkciókkal rendelkezik, így kiváló választás minden felhasználó számára.

Aktív zajszűrés (ANC)

A Haylou S35 ANC fejhallgató fejlett aktív zajszűrő technológiával van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet külső zavarok nélkül élvezhesd, ami különösen hasznos zajos környezetben. Az ANC lehetővé teszi, hogy teljesen belemerülj a hangokba, függetlenül a környezetedtől, biztosítva a tiszta és zavartalan zenehallgatási élményt.

Tartós akkumulátor

A lenyűgöző 600mAh akkumulátor kapacitással ezek a fejhallgatók akár 60 órányi zenelejátszást is biztosítanak ANC nélkül és 40 órányit zajcsökkentéssel. Emellett a készenléti idő körülbelül 20 nap. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hosszabb ideig használják a fejhallgatót anélkül, hogy folyamatos töltésre lenne szükség.

Intuitív vezérlés

A Haylou S35 ANC fejhallgató kényelmes hangvezérlő gombokkal és egy multifunkcionális gombbal van ellátva, amelyek megkönnyítik a zenelejátszás kezelését, a telefonhívások fogadását és a számok közötti váltást. Emellett a második fejhallgatórészen egy érintésérzékeny panel található, amely még intuitívabbá és élvezetesebbé teszi a használatot.

Bluetooth stabilitás

A legújabb Bluetooth 5.2 verziónak köszönhetően ezek a fejhallgatók stabil és gyors kapcsolatot biztosítanak 10 méteres távolságig. Az olyan Bluetooth protokollok, mint az A2DP, AVRCP és HFP, széles körű eszközkompatibilitást és kiváló minőségű audioátvitelt garantálnak.

Sokoldalú használat

A Haylou S35 ANC fejhallgató nem korlátozódik csak a vezeték nélküli használatra. 3,5 mm-es audio bemenettel is rendelkezik, így hagyományos vezetékes fejhallgatóként is használhatók. Ez különösen hasznos, ha az akkumulátor lemerül, vagy olyan eszközöknél, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth funkcióval. Emellett a beépített mikrofon tiszta hangátvitelt biztosít a telefonhívások során.

Csomag tartalma
- Fejhallgató x 1
- Töltőkábel x 1
- Audiokábel x 1
- Felhasználói kézikönyv x 1

Márka: Haylou
Modell: S35
Szín: Lila-Narancs
Kommunikációs hatótáv: 10m
Akkumulátor kapacitás: 600mAh
Lejátszási idő: 60h (ANC nélkül), 40h (ANC-vel)
Készenléti idő: Kb. 20 nap (ANC nélkül)
Bemenet: 5V-1A
Akkumulátor típus: Lítium-ion polimer akkumulátor
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.2
Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett