Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6930460007292 Márka: Petoneer

Petoneer Két-Eledeles Automata Etetőtál Hűtéssel


Cikkszám: PN-110033-01 | EAN/Vonalkód: 6930460007292 | Márka: Petoneer

Petoneer Két-Eledeles Automata Etetőtál Hűtéssel


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Gondoskodjon kisállata megfelelő étrendjéről. A Petoneer Két-Eledeles Okos Etetőtál két ételrekesszel rendelkezik, így egyszerre két adagot is belehelyezhet. Alkalmas száraz és nedves étel felszolgálására egyaránt. A mellékelt hűtőbetétek hosszabb ideig frissen tartják az ételeket, és az időzítő funkció lehetővé teszi, hogy a tál fedelei automatikusan nyíljanak meg a beállított időpontokban. A készülék működtetéséhez 4 AA elemre lesz szüksége.

Kiegyensúlyozott étrend
A megfelelő étrend rendkívül fontos kisállata egészségéhez. A Két-Eledeles etetőtál segít Önnek kiegyensúlyozott, egészséges ételekkel ellátni kisállatát! A készülék tökéletes ropogtatnivalók, nedves ételek vagy snackek felszolgálásához. 2 rekesszel van felszerelve, egyenként 355ml kapacitással. Ez azt jelenti, hogy például reggel a kedvenc konzervételt adhatja kisállatának, délután pedig néhány finom falattal örvendeztetheti meg.

Friss és egészséges ételek
A nedves konzervétel nem csak tápláló és egészséges, de puha is, és könnyen rágható, így idősebb vagy beteg kisállatoknak is ideális. Miért ideális a Két-Eledeles etetőtál a felszolgáláshoz? A készülék lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig frissek maradjanak – nagyon légmentes, így megelőzi az oxidációt és az ételek romlását. Mi több, hűtőbetéteket is elhelyezhet minden ételrekesz alatt az optimális hőmérséklet fenntartása érdekében.

Adag étel mindig időben
Az etetőtál okos időzítőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy az ételrekeszek automatikusan nyíljanak meg meghatározott időpontokban. Az etetési ütemtervet a Petoneer applikációval hozhatja létre. Továbbá, a készüléket könnyen kezelheti a beépített LCD képernyővel és néhány gombbal, amelyek lehetővé teszik a beállítások módosítását, többek között.

Hosszú üzemidő
A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően bárhol elhelyezheti az etetőtálat – nem kell aggódnia a kábelek vagy az elérhető konnektorok miatt. A készülék működtetéséhez 4 AA elemre lesz szüksége, amelyek akár 120 napig is tartanak. Az alkalmazott megoldás állatok számára is biztonságosabb. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy kedvence átharapja a kábelt és megsérti magát.

Önre és kisállatára szabva
A termék kisállatbarát PP-ből készült, amely BPA-mentes és nem toxikus. A kamrák könnyen szétszedhetők és tisztíthatók – nem csak kézzel, hanem mosogatógépben is. Emellett speciális csúszásgátló párnák találhatók a készülék alján. Ezeknek köszönhetően a Két-Eledeles etetőtál stabilabb és nem csúszik el a padlón, ami kényelmesebbé teszi a használatát kisállatának.

A doboz tartalma:
- Okos Két-Eledeles Etetőtál
- Jégakku x2
- Használati útmutató

Márka: Petoneer
Név: Két-Eledeles Etetőtál
Modell: PF003
Alkalmas: Macskáknak és kistestű kutyáknak
Étkezések száma: Napi 2 étkezés
Méretek: 300x220x92mm
Anyag: ABS
Kapacitás: 355ml
Áramellátás: 4x AA 1.5V elem
Működési idő: Akár 120 nap
Csatlakoztathatóság: BLE
Működési hőmérséklet: 0-40°C
Tárolási hőmérséklet: -10-70°C
Tárolási páratartalom: 5-75% (nincs kondenzáció)
Applikáció: Petoneer

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett