Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975069302713 Márka: Petkit

PetKit Yumshare Dual Hopper Okos ételadagoló


Cikkszám: P591 | EAN/Vonalkód: 6975069302713 | Márka: Petkit

PetKit Yumshare Dual Hopper Okos ételadagoló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

62400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PetKit Yumshare Dual Hopper Smart Pet Feeder.
A PetKit Yumshare Dual Hopper egy intelligens kisállat etető, amely széles látószögű kamerával és kétirányú mikrofonnal van felszerelve, így nemcsak megfigyelheted kisállatodat, hanem interakcióba léphetsz vele és videót is rögzíthetsz. A kamera továbbá automatikusan felismeri és elemzi a tálban lévő étel mennyiségét, és az elemzés eredményei alapján visszatarthatja a következő étkezést, hogy megakadályozza a túletetést és az ételpazarlást. A PETKIT alkalmazás segítségével a felhasználók az adott hét napjaira, az étkezések mennyiségére és méretére alapozva ütemezhetik az étkezéseket. Az étel manuálisan is adagolható az alapon található gomb hosszú megnyomásával – ezt kisállatod nem tudja megnyomni, mivel eltér a táplálóedény fedelet nyitó gombtól. A PetKit Yumshare Dual Hopper két módon működtethető - hálózati áramforrással, amely a fő energiaforrás, vagy 5 db AAA elemmel, amelyek áramszünet esetén használatosak.

Frissen tartja az ételt
Az alapegységre szerelt ételtartály zárt fedéllel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a benne lévő étel friss maradjon. A fedélen belül van egy páraelszívó zacskó, amely elnyeli a fölösleges nedvességet. Miután egy adag étel kiadása megtörtént, a tartály kimenetele bezár, hogy megakadályozza a rovarok bejutását. A tartályban található rotor karokkal rendelkezik, amelyek keverik a tartalmát, megakadályozva az étel beragadását. Továbbá, a készülék figyelemmel kíséri az ételt a tálban, hogy elkerülje a túlzott adagolást, ha még elegendő étel van benne. A készülék kompatibilis a különböző ételtípusokkal: fagyasztott, száraz, kevert és légszárított ételekkel. A tartályt két részre osztó elválasztónak köszönhetően a felhasználók két különböző ételt is tölthetnek bele, amelyek csak a tálban keverednek, vagy az alkalmazáson keresztül különböző időpontokban adagolhatók.

Két energiaforrás
Ez a készülék két energiaforrással működtethető - hálózati áramforrással és négy D típusú elemmel, amelyekkel kb. 60 napig működik. Mindennapi használat során a készülék az érintett tápegységgel működik, míg az elemek tartalék energiaforrásként szolgálnak áramszünet esetén, biztosítva, hogy kisállatod ne maradjon étel nélkül nehéz körülmények között sem.

További funkciók az alkalmazással
A PETKIT alkalmazással a felhasználók részletes étkezési ütemtervet készíthetnek kisállatuk számára. A testreszabási lehetőségek közé tartozik az egyes napokra vonatkozó eltérő etetési idők beállítása, az ételek együttes vagy külön-külön történő etetése, valamint az étkezések számának és étel mennyiségének beállítása. Ezenkívül az alkalmazás lehetőséget biztosít egy 20 másodperces hangüzenet rögzítésére és a készülék állapotának ellenőrzésére.

Egyszerű design és stílusos megjelenés
A PetKit Yumshare Dual Hopper egy minimalistikus, letisztult dizájnnal rendelkező kisállat etető, amelyet könnyű tisztítani, és egyszerűségének köszönhetően jól illik különböző belső terekbe. A készülék átgondolt felépítése csupán néhány komponensből áll, csökkentve azon esélyt, hogy bármelyik tönkremenjen. Ez is megakadályozza, hogy a kisállatok kinyissák az ételtartályt vagy önállóan adagolják az ételt. Az etető elülső részén található átlátszó ablak lehetővé teszi, hogy lásd mindkét étel mennyiségét. A készletben található rozsdamentes acél tál karcálló bevonattal tökéletesen illeszkedik az alapegység kijelölt helyére, biztosítva, hogy kisállatod ne borítsa fel.

A csomag tartalma
- Alapegység x 1
- Étel tartály x 1
- Rozsdamentes acél tál x 1
- Páraelszívó x 1
- Tápegység x 1
- Használati útmutató x 1

Specifikációk
- Márka: PetKit
- Modell: Yumshare Dual Hopper
- Szín: Fehér
- Kamera: 1080 HD 140° széles látószögű lencsével
- Infravörös éjjellátó: Igen
- AI mozgásérzékelés: Igen
- Etető kapacitása: 5 l (kisebb rész: 2 l, nagyobb rész: 3 l)
- Készülék méretei: 362 x 293 x 247,5 mm
- Készülék tömege: Körülbelül 2,5 kg
- Célállatok: Macskák, kis kutyák

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett