Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028106 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit üvegfólia pozicionálóval iPhone 15 Prohoz


Cikkszám: PAN000553-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028106 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit üvegfólia pozicionálóval iPhone 15 Prohoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit - Biztosítson megbízható védelmet okostelefonjának innovatív edzett védőüveggel! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, ami hosszú ideig megőrzi készüléke eredeti megjelenését. Ezenkívül a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően kiváló védelmet nyújt az ütésekkel és képernyő sérülésekkel szemben, így okostelefonja minden helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem
A védőüveget Diamond Strength technológiával tervezték, ami a legmagasabb minőségű védelmet biztosítja készülékéhez. Kihasználhatja a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés az applikátorral
A védőüveg tökéletesen illeszkedik az okostelefon képernyőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztó rétegnek köszönhetően a telepítés hibátlan, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ezenkívül az üveg többször is telepíthető, így korrekciók végezhetők anélkül, hogy a ragasztó réteg minősége romlana.

Hosszabbítsa meg készüléke élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Használja hosszabb ideig, és adja tovább másoknak, amikor úgy dönt, hogy cseréli.

Szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól mentes
Bosszantják az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyőn? A védőüveg a megoldás! Az előrehaladott technológia révén az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém szennyeződéseit. Így képernyője mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Ne hagyja, hogy bármi is zavarja a látását - élvezze a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ismerje meg a legmagasabb védelmi szabványokat
Az edzett védőüveg minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat, amelyek a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat bizonyítják.

Műszaki adatok
Széria: Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1 hüvelykes

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett