Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028182 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide-Fit hibrid üveg iPhone 15 Pro-hoz pozicionálóval üvegfólia


Cikkszám: PAN000561-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028182 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide-Fit hibrid üveg iPhone 15 Pro-hoz pozicionálóval üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Matrix Ultra-Wide Fit

Védje a környezetet a Matrix PanzerGlass segítségével
A Matrix PanzerGlass hibrid egy új korszak szimbóluma a mobilkészülékek képernyővédelmében, amely ötvözi az fejlett technológiát az ökológiai tudatossággal. 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, ami áttörést jelent a képernyővédelmi kategóriában. A Matrix használatával élvezheti telefonja biztonságát és a tudatos választás érzését.

Innovatív D3O technológia
A D3O® anyag segítségével készített technológiát, amit az elit fegyveres erők is megbíznak, a Matrix PanzerGlass garantálja a legtökéletesebb ütéscsillapítást minden ütésnél. A D3O® technológia fő előnye a dinamikus erőre való reagálási képessége. Amikor telefonja kemény felülethez ütközik, a D3O® azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütközés energiáját, így a telefonja minden helyzetben biztonságban marad.

Egyszerű és problémamentes telepítés alkalmazóval
A hibrid védő megfelelően illeszkedik okostelefonja képernyőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztó rétegnek köszönhetően a telepítés hibátlan, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket.

Hosszabbítsa meg készüléke élettartamát
A Matrix Platinum Strength Ultra-Wide Fit hibrid segítségével meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Élvezze hosszabb ideig a használatát, és adja tovább másoknak, ha úgy dönt, hogy lecseréli.

Szennyeződés- és ujjlenyomat-ellenálló
Bosszantják az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyőn? A védőüveg a megoldás az Ön számára! Az fejlett technológiának köszönhetően a Matrix hatékonyan taszítja a zsírt, a vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és a kézkrém szennyeződését. Ennek eredményeként a képernyője mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Ne hagyja, hogy bármi megzavarja a látványt - élvezze a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Műszaki adatok:
Széria: Matrix Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett