Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724173356 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üvegfólia pozicionálóval Samsung Galaxy A25 5G-re


Cikkszám: PAN000668-0 | EAN/Vonalkód: 5711724173356 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üvegfólia pozicionálóval Samsung Galaxy A25 5G-re


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privát üzenetek. Banki adatok. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel a személyes információid biztonságban vannak a kíváncsi szemek elől, akik melletted ülnek a vonaton, egy kávézóban vagy az irodában. Egy speciálisan tervezett adatvédelmi szűrő teszi a képernyődet gyakorlatilag láthatatlanná mindenki számára, kivéve téged. Emellett van egy kenődésálló bevonat, amely csökkenti az ujjlenyomatokat és a zsíros foltokat, biztosítva egy tiszta - de még mindig privát - képet a képernyőről.

Mi a helyzet a képernyővédelemmel? Egyedi! Háromszor nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint a korábbi adatvédelmi modellek, ez a képernyővédő megvédi a telefonod képernyőjét a véletlen ütésektől, törésektől és egyéb mindennapi veszélyektől. Vagy hogy fenntarthatóbb módon fogalmazzunk: Megvédi és meghosszabbítja a telefonod élettartamát, ezáltal elhalasztva az új telefonok gyártásának szükségességét. Ez egy módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövő felé haladjunk. Egy másik módja a kevesebb csomagolás használata: Ehhez a képernyővédőhöz 33%-kal csökkentettük a papír csomagolás mennyiségét a korábbi modellekhez képest. Mint minden termékünknél, ez is egy FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosítható dobozban érkezik.

A képernyővédő EasyAligner-rel érkezik, amely megkönnyíti a telepítést (komolyan!), és hogy még egyszerűbb legyen, lépésről lépésre követhető utasításokkal, valamint QR-kóddal is elláttuk, amely gyors hozzáférést biztosít az online bemutató videónkhoz. És ne feledd: Ha egyszer alkalmazod a képernyővédőt, soha többé nem fogsz attól félni, hogy a telefonod leesik először a földre. Lehet, hogy nem fog megtörténni, de ha mégis, megbánod, hogy nem kattintottál a "hozzáadás a kosárhoz" gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit, ami azt jelenti, hogy a telefon elejét lefedi, kiváló védelmet nyújtva a képernyőnek és a teljes képernyő látványát biztosítva, miközben némi helyet hagy a széleken a PanzerGlass™ tok számára. A telefon 360 fokos védelmének érdekében kombináld a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kamera lencsefedővel.

Specifikáció:
Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15 / A15 5G

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett