Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724930300 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Bundle 3in1 Átlátszó tok + Privacy üvegfólia + Kamera lencsevédő iPhone 15 Plus tok


Cikkszám: PAN000573-0 | EAN/Vonalkód: 5711724930300 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Bundle 3in1 Átlátszó tok + Privacy üvegfólia + Kamera lencsevédő iPhone 15 Plus tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

30400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

```css
.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 {
font-size: 20px;
font-weight: bold;
text-align: center;
}
.opis-dro h2 {
margin: 5px;
}
.opis-dro h1 {
font-size: 24px;
}
.opis-dro h4 {
font-size: 22px;
margin: 5px;
}
.opis-dro p {
font-size: 17px;
text-align: center;
}
.opis-dro table {
border-collapse: collapse;
margin-top: 40px;
width: 100%;
}
.opis-dro td {
padding: 8px;
height: 20px;
}
.opis-dro tr:nth-child(even) {
background-color: #f1f1f1;
}
.opis-dro td:nth-child(1) {
width: 50%;
text-align: right;
font-weight: bold;
}
.opis-dro td:nth-child(1) {
width: 50%;
text-align: right;
font-weight: bold;
}
.opis-dro td:nth-child(2) {
width: 50%;
text-align: left;
}
.opis-dro img {
display: block;
align-items: center;
margin: 0 auto;
width: auto;
max-width: 100%;
max-height: 300px;
transition: 0.5s ease;
margin-top: 30px;
margin-bottom: 30px;
}
.opis-dro img:hover{
-webkit-transform: scale(1.07);
-ms-transform: scale(1.07);
transform: scale(1.07);
transition: 0.5s ease;
}
```

PanzerGlass™ Privacy Bundle 3in1
PanzerGlass™ HardCase
Megbízható védelem a mindennapi használat során

A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson az esések és ütődések ellen. Nem számít, hogy a telefon a járdára vagy más kemény felületre esik, a tok biztosítja, hogy sértetlen maradjon.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a PanzerGlass HardCase tokot, amely fejlett D3O technológiát alkalmaz, óriási védelmet biztosítva a telefon számára. A D3O egy innovatív anyag, amely az ütés erejére reagál, maximális védelmet nyújtva a sérülések ellen. A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál az erőhatásokra. Amikor a telefon kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütés energiáját az egész tok körül. Ez minimálisra csökkenti a készülék károsodásának kockázatát, kiváló védelmet biztosítva minden helyzetben.

Katonai szabványnak megfelelő tesztelés: MIL-STD-810H
A tok szigorú tesztelésen esett át az MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy akár 3,6 méteres magasságból történő esést is kibír a legszélsőségesebb körülmények között. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban marad még sajnálatos balesetek esetén is.

Karc- és sérülésállóság
A tok rendkívüli karcállósága azt jelenti, hogy telefonja tökéletes állapotban marad még hónapokig tartó intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában lévő kulcsok vagy éles tárgyak miatt - a tok megóvja készülékét minden fenyegetéstől.

Környezetbarát anyagok
Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. A PanzerGlass HardCase választásával hozzájárul a környezet védelméhez és támogatja a jövő generációit.

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy
Őrizze meg magánéletét Privát gyémánt erősségű Ultra-Wide Fit védőüveggel, amely fejlett Privacy funkcióval rendelkezik, lehetővé téve, hogy teljes mértékben ellenőrizze, mi látható a telefon képernyőjén. Ezen fejlett technológia segítségével a képernyőn megjelenő tartalom láthatatlan marad az oldalról nézők számára, további védelmet nyújtva adatainak. A Privacy funkciónak köszönhetően nyugodtan használhatja telefonját nyilvános helyeken, élvezve a teljes magánszférát.

A legerősebb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja készülékének. Élvezze a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés az applikátorral
A temperált védőüveg tökéletesen illeszkedik okostelefonja képernyőjére. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, megszüntetve a nem kívánt légbuborékokat és egyenetlenségeket. Ezenkívül az üveg többször is telepíthető, így lehetőség van a javításokra a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.

Növelje készüléke élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit temperált védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Használja tovább, és adja át másoknak, amikor úgy dönt, hogy lecseréli.

Szennyeződés- és ujjlenyomat-ellenállás
Bosszantják az ujjlenyomatok és a piszok a képernyőjén? A védőüveg a megoldás! Fejlett technológiájának köszönhetően hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és a kézkrém szennyeződését. Ennek köszönhetően képernyője mindig tiszta, átlátszó és könnyen olvasható marad. Ne hagyja, hogy bármi zavarja kilátását - élvezze a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ellenőrizze a legmagasabb védelmi szabványokat
A védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat is, amelyek igazolják a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat.

PanzerGlass™ Picture Perfect
A legújabb okostelefonok egyre erősebb kamerarendszerekkel rendelkeznek. Azonban mindez a fejlett technológia semmit sem ér, ha megkarcolja vagy eltöri a lencséit, maradandó hegekkel hagyva jövőbeli fényképeit. A PanzerGlass™ PicturePerfect Kamera lencsevédőnek köszönhetően kamerái védve vannak a véletlen esésektől a kemény kő padlóra, az éles sarkokkal való ütközésektől és a zsebében lévő kulcsok csikorgó csókjától. És ha attól fél, hogy a kép torzulni fog, nyugodt lehet: a kamera lencsevédő nem befolyásolja a lencse tisztaságát vagy a fényképeinek minőségét - csak egy kicsit több nyugalmat ad. A PicturePerfect Kamera lencsevédőt a készülék élettartamának meghosszabbítására tervezték, és FSC-tanúsított, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

Műszaki adatok

Tartalmazza:
- PanzerGlass HardCase
- PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy
- PanzerGlass PicturePerfect Lens Protector

Kompatibilitás:
iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett