Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724012266 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Kamera Védelem Samsung Galaxy A35 5G - fekete kerettel


Cikkszám: PAN000675-0 | EAN/Vonalkód: 5711724012266 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Kamera Védelem Samsung Galaxy A35 5G - fekete kerettel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Hoops Megbízható társ a fotográfiai kalandokban

Bemutatjuk a Hoops-t - egy innovatív kameravédelmet mobiltelefonjához. Ez a nélkülözhetetlen kiegészítő segít fenntartani a kiváló minőségű fotókat és videókat, miközben védi készülékét a véletlen sérülésektől.

Dizájn
A vékony optikai gyűrűk karc- és ütésálló üveggel vannak ellátva, és a fekete alumínium keretnek köszönhetően a kamerák nemcsak tökéletesen védtelenek, de nagyszerűen is mutatnak a telefonján.

Tartós védelem leesés ellen
Nincs rosszabb annál, mint amikor véletlenül leejti a telefonját, ami nemcsak a képernyőt, hanem a finom kamerát is tönkreteheti. A Hoops segítségével fellélegezhet, tudva, hogy telefonja biztonságban van a mindennapi balesetekkel szemben. Az egyedi ütésálló kialakítás még a legváratlanabb helyzetekben is védelmet biztosít.

Professzionális fotóminőség
Ne hagyja, hogy a lencsevédő befolyásolja a fotók minőségét! A Hoops úgy lett tervezve, hogy ne zavarja a kamera működését. Lehetővé teszi, hogy minden fotó funkciót szabadon használjon, így minden gyönyörű pillanatot teljes felbontásban, megszakítás nélkül rögzíthet.

Felejtse el a karcolásokat
A mindennapi élet számos potenciális veszélyt rejt a telefonjára. A Hoops segítségével nyugodtan alhat, tudva, hogy a lencse ellenáll a karcolásoknak, kopásoknak és más apróbb sérüléseknek. Függetlenül attól, hogy a telefon a zsebében vagy táskájában van, biztos lehet benne, hogy készüléke megfelelően védett.

Ujjlenyomat-ellenálló
Semmi sem rontja el jobban a fotók esztétikáját, mint a makacs ujjlenyomatok a kamera lencséjén. A Hoops taszítja mind az olajat, mind a vizet, csökkentve az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket és a fertőtlenítő gél valamint kézkrém maradványait. Fotói mostantól még jobban fognak kinézni, nem kívánt szennyeződések nélkül.

Specifikáció:
Név: PanzerGlass
Típus: Kamera védelem
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35 5G A356

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett