Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362804 Márka: WOZINSKY

9H edzett üveg Wozinsky Full Camera Glass Samsung Galaxy A35-hez üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Full Camera Glass SAMSUNG A35 | EAN/Vonalkód: 5907769362804 | Márka: WOZINSKY

9H edzett üveg Wozinsky Full Camera Glass Samsung Galaxy A35-hez üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mindannyian azt szeretnénk, hogy okostelefonunk kamerája mindig tökéletes állapotban legyen. A 9H edzett üveg a Wozinsky Full Camera Glass számára kiváló megoldás, amely teljes védelmet nyújt a lencsének anélkül, hogy befolyásolná a fotók minőségét. Ennek köszönhetően telefonod mindig készen áll majd a legszebb pillanatok megörökítésére, anélkül, hogy félned kellene a sérüléstől vagy karcolódástól. A dupla edzési eljárás használata rendkívül tartóssá teszi a borítást, és egy speciális védőréteg megakadályozza, hogy sérülés esetén éles darabokra essen szét.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Camera Glass
- Üvegtípus: teljes - a kamerához
- Vastagság: 0,2 mm
- Keménység: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35

A Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Teljes védelmet nyújt a lencsének a karcolások és ütések ellen. Rendkívül tartós a dupla edzési eljárásnak köszönhetően.
- Biztosítja, hogy a fotók minősége változatlan marad. A tökéletes átláthatóság nem befolyásolja a fotók minőségét - a képek olyan tiszták, mintha nem lenne rajta fólia.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon lencséjéhez. Valódi okostelefon alapján formázták.
- Nagy tartóssággal rendelkezik. Az üveg 5 rétegből áll, amelyek különböző előnyöket biztosítanak.
- Gyakorlatilag láthatatlan a telefonon és nem befolyásolja annak megjelenését. Az üveg csak 0,2 mm vastag.

Védelem, ami különbséget jelent:
A 9H edzett üveg a Wozinsky Full Camera Glass számára megbízhatóan védi a lencsét. A dupla edzési eljárás hihetetlen karc- és ütésállóságot biztosít, így minden nap bizalommal használhatod a telefonodat.

Fotók kompromisszumok nélkül:
A 9H edzett üveg tökéletes átláthatósága révén a fotók ugyanolyan szépek maradnak, mint korábban. Élvezheted a teljes védelmet anélkül, hogy le kellene mondanod a kiváló fotóminőségről. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a minőséget és a biztonságot.

Tökéletes illeszkedés:
A pontos formázásnak köszönhetően, amely valódi okostelefon alapján készült, a 9H Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg tökéletesen illeszkedik. Nem kell aggódnod a nem kívánt elmozdulások vagy illeszkedési problémák miatt - ez a kiegészítő a tökéletes kombinációra lett tervezve.

Többrétegű technológia:
A 9H edzett üveg mind az 5 rétege egyedülálló funkcióval rendelkezik - az erős telepítéstől kezdve, a nagy tartósságon át, egészen a karc- és szennyeződésállóságig. Ez a sokoldalú védelem hosszú távú használatot és elégedettséget biztosít.

Diszkrét jelenlét:
A Wozinsky Full Camera Glass 9H edzett üveg mindössze 0,2 mm vastag, ami szinte láthatatlanná teszi. Nem befolyásolja a telefon megjelenését, és nem ad hozzá felesleges terjedelmet. Élvezd a teljes védelmet anélkül, hogy feláldoznád az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett