Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724012099 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Camera Protection fekete kerettel Samsung Galaxy S24 Ultra - üvegfólia


Cikkszám: PAN000631-0 | EAN/Vonalkód: 5711724012099 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops Camera Protection fekete kerettel Samsung Galaxy S24 Ultra - üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Hoops Megbízható társ a fotós kalandokban. Bemutatjuk a Hoops - innovatív kameravédőt mobiltelefonjához. Ez a nélkülözhetetlen kiegészítő lehetővé teszi, hogy megőrizze fényképei és videói kiváló minőségét, miközben megvédi készülékét a véletlen károsodástól.

Formatervezés
A keskeny optikai gyűrűk karc- és ütésálló üveggel vannak ellátva, a fekete alumínium keret pedig nemcsak kiváló védelmet nyújt a kamera lencséinek, hanem nagyszerű megjelenést is biztosít telefonjának.

Tartós védelem esések ellen
Nincs annál rosszabb, mint amikor véletlenül elejti telefonját, ami nem csak a kijelzőt, hanem a kényes kamera lencséjét is tönkreteheti. A Hoops használatával fellélegezhet, tudván, hogy telefonja biztonságban van a mindennapi balesetektől. Az egyedi ütésálló kialakítás még a legváratlanabb helyzetekben is védelmet nyújt.

Professzionális fényképezési minőség
Ne hagyja, hogy a lencsevédő befolyásolja fényképei minőségét! A Hoops úgy lett tervezve, hogy ne zavarja a kamerája működését. Lehetővé teszi, hogy szabadon használhassa az összes fényképezési funkciót, így minden gyönyörű pillanatot teljes felbontásban és megszakítás nélkül rögzíthet.

Felejtse el a karcolásokat
A mindennapi élet számos potenciális veszélyt jelent telefonjára. A Hoops használatával nyugodt lehet, tudván, hogy lencséje ellenáll a karcolásoknak, kopásoknak és egyéb kisebb sérüléseknek. Függetlenül attól, hogy telefonja a zsebében vagy a táskájában van-e, biztos lehet benne, hogy készüléke megfelelően védett.

Ujjlenyomat ellenálló
Semmi sem rontja el jobban a fényképek esztétikáját, mint a makacs ujjlenyomatok a kamera lencséjén. A Hoops eltaszítja mind az olajat, mind a vizet, csökkentve az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket és a fertőtlenítő gél és kézkrém maradványait. Fényképei most még jobban fognak kinézni, nem kívánt szennyeződések nélkül.

Műszaki adatok
Sorozat: Hoops
Típus: Kamera védelem
Szín: Fekete
Anyag: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett