Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108551427 Márka: 3MK

3MK ARC+ FS Fullscreen üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez


Cikkszám: PROB04199 | EAN/Vonalkód: 5903108551427 | Márka: 3MK

3MK ARC+ FS Fullscreen üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kijelzővédő ívelt képernyőhöz
Az ívelt kijelző valódi kihívást jelent a fólia és az üveg tervezői számára. Néha a védelem leválik vagy elmozdul, így gyengébb védelmet nyújt. Mi a megoldás? Az ARC+™ fólia, amelyet kifejezetten az ívelt kijelzők igényeinek figyelembevételével terveztek. A fólia szélről szélre tapad, megvédve az egész kijelzőt.

Félnedves felszerelés
Miért választottuk a felszerelést ragasztógél használatával? Először is, ez a módszer lehetővé teszi, hogy tökéletes eredményt érjen el: könnyedén felszerelheti a fóliát, amely tökéletesen tapad a készülékre, még a széleknél is, és nem válik le. Emellett a felszerelés során könnyedén áthelyezheti a fóliát a kijelzőn.

150%-kal erősebb kijelző
Értékeli a védelmet, amely növeli a kijelző biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+™ megoldás mindkettőt biztosítja. Mindössze 0,17 mm vastagságú, és akár 150%-kal megerősített, így távol tartja a karcolásokat és az ütődéseket.

Self-Heal™
Az ARC+™ fólia még praktikusabb megoldásként tartalmaz egy Self-Heal™ bevonatot. A fólia 24 órán belül önmagától javítja a kisebb karcolásokat és sérüléseket. A védelem használata a lehető legkényelmesebb, így még hosszabb ideig élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az olvasójával
Olyan védelmet keres, amely támogatja a telefon ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+™ kiváló választás: a fólia egységes, sima, érintésérzékeny felülettel rendelkezik. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló válaszkészséget nyújt. Kivételes kényelem egy érintésre!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett