Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011825 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O katonai tanúsítású tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Átlátszó


Cikkszám: PAN000546-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011825 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O katonai tanúsítású tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ HardCase MagSafe

Megbízható védelem a mindennapi használathoz

Elsődleges célunk, hogy megvédje telefonját. A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Nem számít, ha a telefonja a járdára vagy más kemény felületre esik, a tok biztosítja, hogy épségben maradjon.

Fejlett D3O technológia

Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiát használ, és páratlan védelmet nyújt telefonjának. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütés erejére, maximális védelmet nyújtva a károk ellen. A D3O technológia fő előnye az, hogy dinamikusan reagál az erőre. Amikor a telefonja kemény felületre csapódik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütési energiát az egész tokon. Ez minimálisra csökkenti az eszköz károsodásának kockázatát, kitűnő védelmet nyújtva minden helyzetben.

Katonai szabvány szerinti MIL-STD-810H tesztelés

A tokot szigorúan tesztelték a MIL-STD-810H katonai szabványnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy akár 3,6 méter magasról való leejtést is kibír a legszélsőségesebb körülmények között. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban maradjon még szerencsétlen balesetek esetén is.

Karc- és sérülésállóság

A tok kivételes karcállósága révén telefonja tökéletes állapotban marad még sok hónap intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában lévő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - tokunk minden fenyegetés ellen megvédi készülékét.

Környezetbarát anyagok

Fontos számunkra a bolygónk védelme, ezért a tok 100% újrahasznosított anyagokból készült. Termékünk megvásárlásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációit.

Vezeték nélküli töltés kompatibilis a MagSafe technológiával

A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, amely lehetővé teszi telefonja vezeték nélküli töltését bármilyen probléma nélkül. Többé nem kell kábeleket és dugókat keresnie - csak helyezze telefonját a MagSafe töltőre, és élvezze az egyszerű és kényelmes töltést.

Műszaki adatok:
- Sorozat: HardCase MagSafe
- Típus: Védőtok
- Szín: Átlátszó
- Tanúsítványok: MIL-STD-810H
- Használt technológia: D3O
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett