Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308611 Márka: WOZINSKY

Wozinsky CMWCW 20W USB-C / USB-A hálózati töltő - fehér


Cikkszám: CMWCW | EAN/Vonalkód: 5907769308611 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky CMWCW 20W USB-C / USB-A hálózati töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky CMWCW 20W USB-C / USB-A hálózati töltő - fehér A Wozinsky CMWCW hálózati töltő megbízható megoldás, amely bárhol biztosít energiát az eszközeidnek. Az USB-C és USB-A portoknak köszönhetően két eszközt is tölthetsz egyszerre, ami rendkívül kényelmes utazás közben. A különböző eszközökkel való magas kompatibilitás univerzális eszközzé teszi. Emellett a Power Delivery gyors töltési technológia csökkenti a teljes töltési időt, és a beépített védelem megóv a túlmelegedéstől. A töltő ideális nemzetközi használatra, mivel támogatja a 100-240 V feszültséget.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: CMWCW
- Bemeneti teljesítmény: 100-240V 50-60Hz 0.5A
- Kimeneti teljesítmény:
- USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/1.5A (max. 18W)
- USB-C: 5V/3A, 9V/2.22A, 10V/2A, 12V/1.67A (max. 20W)
- Anyag: ABS, PC
- fehér szín

A Wozinsky CMWCW hálózati töltő legfontosabb előnyei:
- Két eszközt egyszerre tölthet. Két beépített porttal rendelkezik: USB-A és USB-C.
- Kényelmet biztosít utazás közben. Támogatja a különböző országok és régiók számára megfelelő 100-240V feszültséget.
- Számos okostelefonnal, tablettel és egyéb eszközzel kompatibilis. Ez egy nagyon univerzális megoldás.
- Biztonságos töltést biztosít fejlett hőmérsékletszabályozás révén. A beépített okos chip beállítja a kimeneti teljesítményt.
- Minimalizálja a töltési várakozási időt - a Power Delivery protokollnak köszönhetően.

Két port, dupla kényelem A Wozinsky CMWCW hálózati töltő két USB portot kínál: USB-A és USB-C, ami lehetővé teszi, hogy két eszközt tölts egyszerre. Ez különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor gyorsan kell töltened mind a telefonodat, mind a tabletet vagy más eszközöket.

Mindig kész az utazásra A Wozinsky CMWCW töltő 100V és 240V közötti feszültséget támogat, így bárhol a világon használható. Ez ideális megoldás azok számára, akik sokat utaznak és megbízható energiaforrásra van szükségük különböző feszültségi szabványokban.

Sokoldalúság kompakt formában A Wozinsky CMWCW töltő egyik kulcsfontosságú funkciója a több eszközzel való kompatibilitás. Használhatod különböző okostelefonokkal, tabletekkel és számos más mobil eszközzel. Ez a sokoldalúság felbecsülhetetlen, ha egyetlen hatékony energiamenedzsment megoldásra van szükséged minden eszközöd számára.

Biztonságos töltés túlmelegedés elleni védelemmel A Wozinsky CMWCW hálózati töltő intelligens chippel van felszerelve, amely beállítja a kimenetet a túlmelegedés megelőzése érdekében. Ez megvédi mind a töltőt, mind a csatlakoztatott eszközöket a károsodástól.

Gyors töltés a Power Delivery technológiával A Wozinsky CMWCW töltő megkülönböztető jellemzője a Power Delivery technológia használata, amely nagyon gyors töltést tesz lehetővé. Ez a protokoll jelentősen csökkentheti az eszköz teljes feltöltéséhez szükséges időt, ami felbecsülhetetlen, amikor idő szűkében vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett