Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724211720 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Bundle 3in1 készlet átlátszó tok + fólia + kamera lencsevédő az iPhone 15-höz


Cikkszám: PAN000568-0 | EAN/Vonalkód: 5711724211720 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Bundle 3in1 készlet átlátszó tok + fólia + kamera lencsevédő az iPhone 15-höz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Bundle 3in1

PanzerGlass™ HardCase
Megbízható védelem mindennapi használatra
A tok úgy lett megtervezve, hogy megbízható védelmet nyújtson az esések és ütések ellen. Nem számít, ha a telefonod a járdán vagy más kemény felületen leesik, a tok biztosítja, hogy épségben maradjon.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely a fejlett D3O technológiát alkalmazza, és páratlan védelmet nyújt a telefonod számára. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütközési erőre, maximális védelmet biztosítva a károsodások ellen. A D3O technológia fő előnye a dinamikus reagáló képessége. Amikor a telefonod kemény felülethez ütődik, a D3O azonnal megváltoztatja a szerkezetét, elnyelve és szétoszlatva az ütközési energiát az egész tok körül. Ez minimalizálja a készülék károsodásának kockázatát, kiváló védelmet biztosítva minden helyzetben.

Katonai szabvány MIL-STD-810H tesztelve
A tok szigorú teszteken ment át a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy 3.6 méter magasról való esés esetén is képes ellenállni a legszélsőségesebb körülmények között. Ez biztosítja, hogy a telefonod biztonságban marad még a legpechesebb balesetek esetén is.

Karc és sérülésállóság
A tok kivételes karcállósága azt jelenti, hogy a telefonod tökéletes állapotban marad még hosszú hónapok intenzív használat után is. Nem kell aggódnod a zsebedben vagy táskádban lévő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - a tok védi a készüléked minden fenyegetés ellen.

Környezetbarát anyagok
Fontos számunkra a bolygónk védelme, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A PanzerGlass HardCase választásával hozzájárulsz a környezetvédelemhez és támogatod a jövő generációit.

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit
Biztosítsd az okostelefonod megbízható védelmet a legújabb technológiákkal készült edzett védőüveggel! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, ami hosszú ideig eredeti állapotban tartja a készüléked. Továbbá, a legújabb technológiák használatával kiváló védelmet nyújt az ütések és a képernyő károsodása ellen, így okostelefonod minden helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, amely a legmagasabb szintű védelmet biztosítja készüléked számára. Használja a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és zökkenőmentes telepítés applikátorral
A védőüveg tökéletesen illeszkedik az okostelefonod képernyőjéhez. A kiváló minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Továbbá, az üveget többször is lehet telepíteni, így lehetőség van a korrekciókra a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.

Hosszabbítsd meg a készüléked élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatod a készüléked élettartamát. Használd tovább és add tovább másoknak, ha úgy döntesz, hogy cseréled.

Szennyeződés és ujjlenyomatállóság
Zavarnak az ujjlenyomatok és a szennyeződés a képernyődön? A védőüveg a megoldás számodra! Az előrehaladott technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, a vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém általi szennyeződést. Így a képernyőd mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Ne hagyd, hogy bármi is zavarja a látványt – élvezd a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ellenőrizd a legmagasabb védelmi szabványokat
Az edzett védőüveg minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat is, amelyek a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat igazolják.

PanzerGlass™ Picture Perfect
A legújabb okostelefonok egyre erősebb kamerarendszerekkel vannak felszerelve. Azonban ez az összes fejlett technológia semmit sem ér, ha megkarcolod vagy eltöröd a lencséket, állandó nyomot hagyva a jövőbeli fotók minőségén. A PanzerGlass™ PicturePerfect Kamera Lencsevédőnek köszönhetően a kamera lencséid védve vannak a véletlen leejtések, éles sarkok és a zsebben lévő kulcsok okozta karcolások ellen. És ha aggódsz a kép torzulása miatt, nyugodt lehetsz: a kamera lencsevédő nem befolyásolja a lencse tisztaságát vagy a fotók minőségét – csak egy kicsit nagyobb nyugalmat biztosít. A PicturePerfect Kamera lencsevédő úgy lett tervezve, hogy meghosszabbítsa készüléked élettartamát, és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

Műszaki adatok
Tartalmazza:
- PanzerGlass HardCase
- PanzerGlass Ultra-Wide Fit
- PanzerGlass PicturePerfect Lens

Kompatibilitás
iPhone 15 6,1 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett