Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562583 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA X15 PRO Gaming fejhallgató Macska (Fekete)


Cikkszám: X15 PRO Cat Black | EAN/Vonalkód: 6972470562583 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA X15 PRO Gaming fejhallgató Macska (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA X15 PRO fekete/macska füles gaming fejhallgató

Szerezz be stílusos gaming fejhallgatót, amely nemcsak a játékmenet során segít előnyt szerezni, hanem érdekesen dekorálja is a teredet. Az ONIKUMA X15 PRO fantasztikus hangminőséget garantál 50 milliméteres meghajtóinak köszönhetően, és megkönnyíti a kommunikációt más játékosokkal - állítható, mindenirányú mikrofont kínál. Ergonomikus kialakításával, színes RGB háttérvilágításával és macskafül formájú eredeti díszítésével is kitűnik.

Magasabb szintű elmélyülés
Még jobban bele akarsz merülni a játékba? Az X15 PRO-val felejthetetlen élményben lesz részed! A fejhallgatók 50 mm-es meghajtókat használnak, amelyek gazdag, tiszta hangzást biztosítanak. Ennek eredményeként pontosan hallhatod az összes részletet, például az ellenfelek lépteit vagy a lövéseket. Élvezd a teljes elmerülést és érezd magad az izgalmas események középpontjában a saját asztalodnál!

Kommunikáció más játékosokkal
Bárki, aki gyakran játszik online játékokat, tudja, milyen fontos a megfelelő kommunikáció más játékosokkal. Az X15 PRO fejhallgatók erre is tökéletesek - állítható, mindenirányú mikrofont kínálnak, amely megbízhatóan és pontosan rögzíti a hangodat. Így beszélhetsz barátaiddal minden gond nélkül, megtervezheted a következő játékot vagy figyelmeztetheted a csapattagokat a veszélyre.

Játékosok számára tervezve
Olyan felszerelést keresel, amely nemcsak funkcionalitásával lep meg, hanem jól is néz ki? Az X15 PRO fejhallgatók biztosan tetszeni fognak! Színes RGB háttérvilágítással vannak felszerelve, amely a áttetsző fejpánttal kombinálva igazán lenyűgözően néz ki, és egyedi karaktert kölcsönöz nekik. Emellett egy szokatlan, macskafül formájú díszítéssel is rendelkeznek - még egyedibbé téve azok stílusát.

Kényelem órákon át tartó játékhoz
Játsz ameddig csak akarsz - az X15 PRO-val nem kell aggódnod a kényelmetlenség miatt. A fejhallgatók puha, fehérjebőr fülpárnákat kínálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek a fülhöz és nagy kopásállósággal rendelkeznek. Emellett az állítható fejpánt lehetővé teszi, hogy optimálisan igazítsd őket egyéni igényeidhez. Mindez páratlan kényelmet biztosít még hosszan tartó játék során is!

Gyártó: ONIKUMA
Modell: X15 PRO
Szín: Fekete
Meghajtó: 50 mm
Impedancia: 15Ω ± 15%
Érzékenység: 102 ± 3 dB
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
Mikrofon mérete: 6 x 5 mm
Mikrofon érzékenység: -38 ± 3 dB
Mikrofon impedancia: ≤ 2.2KΩ
Mikrofon irányítottság: Mindenirányú
Kábel hossza: Kb. 2 m
LED működési feszültség: DC 5 V ± 5%
Működési áram: ≤ 180 mA
Csatlakozók: USB + 3.5 mm jack

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett