Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470561807 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T36 RGB Gaming Fülhallgató Bluetooth


Cikkszám: T36 RGB | EAN/Vonalkód: 6972470561807 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T36 RGB Gaming Fülhallgató Bluetooth


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA T36 Vezeték nélküli Gaming Fülhallgató RGB világítással
Élvezd a fantasztikus hangminőséget játék közben vagy zenehallgatáskor. Az ONIKUMA T36 vezeték nélküli gaming fülhallgatók fejlett audio technológiákat és lenyűgöző RGB világítást ötvöznek, így ideálisak azoknak a játékosoknak, akik értékelik a szabad mozgást és a kivételes hangzást. Ráadásul, könnyű, ergonomikus kialakításuk páratlan kényelmet nyújt.

Alacsony késleltetés az audió-videó szinkronizációhoz
Az ONIKUMA T36 fülhallgatók 40 ms-os alacsony késleltetéssel valós idejű audió- és videószinkronizációt biztosítanak. Ezáltal ideálisak dinamikus játékokhoz, amelyek gyors reakciót igényelnek. Tapasztald meg a sima játékmenetet és élvezd a szinte álomszerű szintű beleélést!

Színes RGB világítás
A fülhallgató tokja színes, pulzáló RGB világítással van ellátva, amely egyedi űrhajós alakú. Ennek eredményeként megragadja a figyelmet egyedi, stílusos karakterével. Tökéletes választás minden játékos számára, aki értékeli a funkcionalitás és esztétika nagyszerű kombinációját.

Szabad kommunikáció zajszűrésnek köszönhetően
Az ONIKUMA T36 fülhallgatók adaptív CVC zajszűrési technológiát alkalmaznak, amely hatékonyan szigeteli el a külső zajokat, lehetővé téve, hogy zavartalanul kommunikálhass. Ezáltal tökéletes választás mind a játékhoz, mind a mindennapi használatra. Most már biztos lehetsz benne, hogy interjúalanyaid problémamentesen hallanak - bármely környezetben is vagy.

Könnyű és kényelmes
Minden fülhallgató tömege mindössze 5,5 gramm, amely az ergonomikus kialakítással párosulva páratlan kényelmet biztosít - még hosszabb viselés során is. Sőt, a T36-ok tökéletesen illeszkednek a fül formájához, és nem okoznak kényelmetlenséget még órákig tartó játék után sem.

Gyártó: ONIKUMA
Modell: T36
Szín: Fekete
Késleltetés: Kb. 40 ms
Világítás: RGB
Súly fülenként: 5,5 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett