Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470561791 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA K9 Zöld gamer fejhallgató


Cikkszám: K9 green | EAN/Vonalkód: 6972470561791 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA K9 Zöld gamer fejhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA K9 Zöld gamer fejhallgató

Szeretsz játszani és csevegni a szerveres barátaiddal? Vagy szeretsz zenét hallgatni, miközben a városban sétálsz, és szeretnél kitűnni? Vagy egyszerűen csak szereted a cuki dolgokat, de a rózsák túl sokak neked? Bármelyik esetben is, az ONIKUMA K9 fejhallgató remek választás! A stílusos dizájn, a világító elemek és a levehető macskafülek nemcsak, hogy kiemelnek a tömegből, de gyermeki örömet is szereznek! Kiváló hangszórókkal felszerelve, amelyek valósághű, nagyszerű minőségű hangot biztosítanak, stabil anyagokból készült konstrukcióval és kényelmes párnákkal, az ONIKUMA K9 nemcsak a kinézetéről szól, hanem a minőségről is!

Teljes irányítás a kezedben
Az ONIKUMA K9 fejhallgató lehetővé teszi, hogy a hangot a saját ízlésed szerint állítsd be. Szabadon állíthatod a magas, mély és középfrekvenciás tónusokat, hogy még mélyebben elmerülhess a játékok vagy kedvenc sorozataid világában. Ezen kívül a fejhallgató kábelén található praktikus panel segítségével kényelmesen szabályozhatod a hangerőt, illetve kapcsolhatod be és ki a mikrofont.

Személyre szabható lehetőségek
Az ONIKUMA K9 fejhallgatót úgy tervezték, hogy a viselési kényelmet a maximumra emeljék, még hosszú órák alatt is. Légáteresztő, ökobőrből készült párnákkal rendelkezik, amelyek nemcsak esztétikailag mutatósak és könnyen tisztíthatók, hanem kellemes, bőrbarát textúrával is bírnak. A állítható fejpántnak köszönhetően lehetőséged van a fejhallgató méretét az igényeidhez igazítani, kielégítve különböző korosztályok és fejméretek felhasználóit. A mikrofon elrejthető a fejhallgató házába, hogy szabadon használhasd, ahogyan szükséged van rá. Ezen felül a mellékelt macskafülek könnyen fel-, illetve leszerelhetők, ahogy kedved tartja!

Nem csak játékra
Az ONIKUMA K9 nem csupán egy játékos fejhallgató, bár számos konzolhoz csatlakoztatható – Playstation, Xbox, Nintendo Switch, számítógép vagy táblagépek és telefonok csak néhány példa. Mini Jack és USB bemenetek támogatásával ezek a fejhallgatók rendkívüli rugalmasságot kínálnak, így játszhatsz, filmeket és sorozatokat nézhetsz, zenét hallgathatsz vagy cseveghetsz barátaiddal! Szórakozz az ONIKUMA K9-el!

Mellékelt tartozékok:
- Fejhallgató mikrofonnal
- Kézikönyv
- Adapter
- Macskafülek

Márka: ONIKUMA
Modell: K9
Szín: Zöld
Hangszóró mérete: 50 mm
Impedancia: 32 Ω ± 15%
Érzékenység: 116 ± 3 dB
Frekvencia: 20Hz - 20KHz
Mikrofon mérete: 6.0x5 mm
Mikrofon érzékenysége: -56 ± 3 dB
Mikrofon impedanciája:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett