Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470561227 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA K9 Blue gamer fejhallgatók


Cikkszám: K9 | EAN/Vonalkód: 6972470561227 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA K9 Blue gamer fejhallgatók


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szeretsz játszani és csevegni a szerver barátaiddal? Vagy szeretsz zenét hallgatni miközben sétálsz a városban, és szeretnél kitűnni? Esetleg csak imádod a cuki dolgokat? Mindegyik esetben az ONIKUMA K9 fejhallgatók nagyszerű választás! A stílusos design, a világító elemek és a felrakható macskafülek nem csak kiemelnek a tömegből, de gyermeki örömöt is hoznak! Kiváló hangszórókkal rendelkezik, amelyek valósághű, nagyszerű minőségű hangot nyújtanak, a szilárd anyagokból készült konstrukció és a kényelmes párnák azonban azt mutatják, hogy az ONIKUMA K9 nem csak a kinézetről szól, hanem a minőségről is!

Teljes irányításod alatt
Az ONIKUMA K9 fejhallgatók lehetővé teszik, hogy a hangot a saját ízlésed szerint állítsd be. Szabadon állíthatod a magas, mély és középfrekvenciás hangokat, hogy még mélyebben elmerülj a játékok vagy a kedvenc sorozatod világába. Ezenkívül a fejhallgató kábelén található praktikus panel lehetővé teszi a hangerő kényelmes szabályozását és a mikrofon ki- és bekapcsolását.

Személyre szabhatóság
Az ONIKUMA K9 fejhallgatókat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak még hosszú órákon át tartó viselés esetén is. Légáteresztő párnákkal rendelkeznek, amelyek öko-bőrből készültek, és nem csak esztétikus megjelenést nyújtanak és könnyen tisztíthatóak, hanem kellemes bőrbarát textúrával is rendelkeznek. Az állítható fejpántnak köszönhetően lehetőséged van a fejhallgató méretének beállítására a különböző igényeknek megfelelően, kielégítve különböző korú és fejméretű felhasználókat. A mikrofon a fejhallgató házába süllyeszthető, hogy szabad használatot biztosítson az igényeidnek megfelelően. Ezen kívül a mellékelt macskafülek könnyen felrakhatók és eltávolíthatók akaratod szerint!

Nem csak játékhoz
Az ONIKUMA K9 nem csak játékhoz való fejhallgató, bár számos konzolhoz csatlakoztatható - Playstation, Xbox, Nintendo Switch, számítógép vagy táblagépek és telefonok csak néhány példa. Mind a Mini Jack, mind az USB bemenetek támogatásával ezek a fejhallgatók hihetetlen rugalmasságot kínálnak, így játszhatsz, filmeket és TV sorozatokat nézhetsz, zenét hallgathatsz vagy beszélgethetsz barátaiddal! Érezd jól magad az ONIKUMA K9-el!

Tartalom
-Fejhallgató mikrofonnal
-Használati útmutató
-Adapter
-Macskafülek

Márka: ONIKUMA
Modell: K9
Szín: Kék
Hangszóró mérete: 50 mm
Impedancia: 32 Ω± 15%
Érzékenység: 116 ± 3 dB
Frekvencia: 20Hz - 20KHz
Mikrofon mérete: 6,0 x 5 mm
Mikrofon érzékenysége: -56 ± 3 dB
Mikrofon impedancia: ---

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett