Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470563061 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA G52 82 Gombos USB Vezetékes Mechanikus Billentyűzet


Cikkszám: G52 Wired white | EAN/Vonalkód: 6972470563061 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA G52 82 Gombos USB Vezetékes Mechanikus Billentyűzet


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ONIKUMA G52 mechanikus billentyűzet ideális választás gamerek számára, akik értékelik a precizitást és a megbízhatóságot. A 82 gombos kialakításának köszönhetően széles körű lehetőségeket kínál, miközben kevés helyet foglal el. Lehetővé teszi több gomb egyidejű használatát ütközésmentesen. Szerezd meg az előnyt már a kezdetektől és halmozz fel nagyszerű győzelmeket!

Kompakt elrendezés 82 gombbal
Az ONIKUMA G52 egy 82 gombos elrendezéssel rendelkezik, amely minden szükséges funkciót egy kompakt formátumban kínál. Ez a kialakítás helyet takarít meg az asztalon, miközben teljes billentyűzetfunkcionalitást biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik az ergonómiát és a hatékonyságot.

Mechanikus kapcsolók
A billentyűzet mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek gyors válaszidőt, páratlan simaságot és kivételes precizitást biztosítanak. Így teljes mértékben élvezheted a játékmenetet, biztosan tudva, hogy minden gombnyomás megfelelően lesz regisztrálva. A G52 több gomb egyidejű használatát is lehetővé teszi akadálytalanul - hajts végre komplex támadási kombinációkat ütközés nélkül!

Színes háttérvilágítás
Az ONIKUMA G52 színes háttérvilágításával is kitűnik, amely eredeti, modern karaktert ad neki. Így nemcsak funkcionális, hanem stílusos is - fantasztikusan díszíti az asztalodat, és lehetőséget ad egyedi hangulat teremtésére a játékállomásodon.

Masszív konstrukció
A billentyűzet kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenáll az intenzív használatnak. A masszív konstrukciónak köszönhetően a készülék hosszú ideig jól fog szolgálni - ne félj attól, hogy túl hamar feladja a szolgálatot. Tapasztald meg a teljes irányítást és megbízhatóságot az ONIKUMA G52 segítségével és domináld a csatateret!

Gyártó: ONIKUMA
Modell: G52 Vezetékes
Szín: Fehér
Típus: Mechanikus
Gombok száma: 82
Csatlakozás: Vezetékes
Háttérvilágítás: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett