Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971619678727 Márka: Mibro

Okosóra Mibro Watch T2 Mélykék


Cikkszám: T2 Deep Blue | EAN/Vonalkód: 6971619678727 | Márka: Mibro

Okosóra Mibro Watch T2 Mélykék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mibro Watch T2 Light Okosóra (Mélykék)
A Mibro Watch T2 Light segítségével folyamatosan értesülhetsz a bejövő értesítésekről. Az okosóra számos mindennapi használatra alkalmas funkcióval rendelkezik. Bluetooth kapcsolódás, egészségfigyelés, GPS és még sok más áll rendelkezésedre. Emellett 2ATM vízálló 105 sportmóddal, így mindenki találhat magának megfelelőt. Nézd meg, mi mással lephet még meg!

Bluetooth 5.3
Élvezd a Watch T2 Light megbízható teljesítményét. Az okosóra kettős Bluetooth 5.3 chippel van felszerelve, ami stabil kapcsolatot biztosít okostelefonod és az óra között. Továbbá alacsonyabb energiafogyasztást és a 2.5D GPU működésének 80%-os javulását is nyújtja, így biztosítva az eszköz zökkenőmentes működését.

Telefonhívások fogadása
Az okosóra Bluetooth kapcsolódással rendelkezik, így gyorsan és kényelmesen fogadhatod telefonhívásaidat akár az edzőteremben, munkahelyen stb. Elutasíthatsz hívást úgy, hogy SMS-t küldesz a hívó félnek. Figyelem: ez a funkció Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató okosórák esetén érhető el.

AMOLED HD kijelző
A Mibro Watch T2 Light segítségével könnyen hozzáférhetsz az értesítésekhez. Az okosóra 1,75 hüvelykes AMOLED HD kijelzővel rendelkezik, 390 x 450 felbontással. Továbbá, 340 PPI széles színtartományt biztosít, így a kép éles és részletgazdag. Testreszabhatod az óra kinézetét a rendelkezésre álló számlapok segítségével.

GPS és barométer
Az okosóra beépített GPS-szel rendelkezik és támogatja a Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS rendszereket. Ennek köszönhetően pontos helymeghatározást nyújt és rögzíti az általad megtett útvonalat. A BOSCH-BMI270A 6 tengelyes szenzora pontosan rögzíti minden mozdulatodat. A barométer pedig mérni tudja aktuális tengerszint feletti magasságodat és a nyomást - ideális hegymászáshoz.

Alvásmonitorozás
Az okosóra alvásmonitorozási funkcióval rendelkezik, amely során adatokat gyűjt az alvási szakaszokról, beleértve a REM fázist és a szundításokat. Elemzést készít az alvás hosszáról és minőségéről, amely segít jobban megismerni biológiai órádat és megszüntetni a rossz szokásokat.

Egészségfigyelés
Az okosóra segít még jobban odafigyelni egészségedre. A beépített 4PD mátrixérzékelő pontosan méri a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét és a stresszszintet 24 órán keresztül, és légzőgyakorlatokat kínál. Emellett menstruációs naptár funkciót is biztosít, és nyomon követi a ciklus különböző fázisait.

105 sportmód
Az aktív életmód kedvelőinek és a hatékony edzést keresőknek a Mibro Watch T2 Light tökéletes választás. Az okosóra 105 sportmóddal rendelkezik - úszás, jóga, tenisz, futás, kosárlabda és még sok más. Edzésjelentéseket is generál és tippeket ad, hogy nyomon követhesd a fejlődésed és optimalizáld az edzéseidet.

Vízhatlan és kényelmes
Gyakorolj gondtalanul akár esőben is. Az okosóra 2ATM vízálló, így intenzív edzések során is viselheted. Figyelem: ne használd búvárkodás, szörfözés stb. közben. A Mibro Watch T2 Light kényelmes viselet és nem okoz kellemetlenséget viselés közben. Kétféle szíjból választhatsz: bőr és szilikon, a készletben szilikon szíj található.

Még több extra funkció
Elfelejtetted a kulcsodat vagy az ajtókártyádat? A Mibro Watch T2 Light okosórával ez nem probléma. Az órát használhatod ajtónyitáshoz, csak hozd közel az órát az ajtóhoz. Figyelem: a funkció NFC-képes eszközökkel kompatibilis, és akár 3 hozzáférési kártyát is hozzárendelhetsz az órához. Az eszköz lehetővé teszi az időjárás előrejelzés megtekintését, a zenelejátszó kezelését, ébresztőóra vagy stopper beállítását és még sok mást.

Hosszú működési idő
Használd az okosórát szabadon, anélkül, hogy az akkumulátor lemerülése miatt aggódnál. Az óra hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, ami kb. 10 napos működést tesz lehetővé normál használat esetén. GPS használata esetén az üzemidő kb. 15 óra, zenehallgatásnál pedig kb. 4,5 óra. Készenléti üzemmódban az okosóra 45 napig működik. Az akkumulátor százalékos kijelző segítségével valós időben követheted az akkumulátor szintjét, és időben töltheted újra - a töltés kb. 3 órát vesz igénybe.

Tartozékok:
- okosóra
- szilikon szíj
- felhasználói kézikönyv
- mágneses USB-A töltőkábel

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett