Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942007603072 Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívásfunkcióval Y16 ezüst


| EAN/Vonalkód: 6942007603072 | Márka: HOCO.

HOCO okosóra hívásfunkcióval Y16 ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, vízálló Hoco Y16 okosóra tökéletesen megfelel a munkahelyen, otthon, utazás közben vagy sportoláskor. Színes képernyője van, több sportmóddal rendelkezik, méri a pulzust és az oxigénszaturációt, valamint figyelemmel kíséri az alvást. Lehetővé teszi a beszélgetések lebonyolítását és a hívások kezelését, a névjegyek megtekintését, az üzenetek és értesítések olvasását. A Hoco okosórát aktív emberek számára tervezték. A stílusos kialakítás bármilyen csuklóra tökéletesen illeszkedik. Kényelmes használat a színes 1,39"-os és 360 × 360 px felbontású TFT kijelzőnek köszönhetően, valamint a lengyel nyelvű menü támogatásának köszönhetően. Egyetlen töltéssel az eszköz akár 7 napig is működhet. Az okosóra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a telefon elővétele nélkül fogadjon és kezdeményezzen hívásokat az órán keresztül. Ezenkívül olvasni tudja az üzeneteket és értesítéseket. Az okosóra vizsgálja a fizikai aktivitást a pulzusszám és az oxigénszaturáció mérésével, valamint az alvás figyelemmel kísérésével. Többféle edzésmóddal lehetővé teszi az edzési előrehaladás nyomon követését, valós idejű pulzus mérést, vér oxigén szint mérését és egyéb funkciókat. Az óra kompatibilis iOS és Android rendszerű eszközökkel. IP67 vízállósági osztállyal rendelkezik.

Műszaki adatok:
Modell: Hoco Y16
Képernyő: 1,39” TFT kapacitív érintőkijelző 360 × 360 px
Processzor: Ruiyu Realtek 8762DT
Memória: RAM 192KB + ROM 128MB
Kapcsolat: Bluetooth v5.1 (legfeljebb 10 m-ig)
Akkumulátor élettartam: körülbelül 5-7 nap egyetlen Bluetooth-kapcsolattal / körülbelül 3-5 nap dupla Bluetooth-kapcsolattal (a hívás funkcióhoz szükséges)
Készenléti idő: körülbelül 15 nap
Akkumulátor: 260 mAh
Töltési típus: mágneses
Kábel mellékelve: igen (töltési)
Vízállósági osztály: IP67
Kompatibilitás: iOS és Android eszközök
Nyelv: 22 nyelv (lengyel, kínai, angol, orosz, arab, vietnami, dán, thai, perzsa, spanyol, maláj, görög, francia, olasz, német, portugál, török, latin, román, héber, burmai, ukrán)
Funkciók: Hívások kezdeményezése, Push értesítések, Hívások elutasítása, Üzenet emlékeztető, Kapcsolati emlékeztető, Több edzésmód támogatása, alvásfigyelés, valós idejű pulzusmérés, vér oxigén szint mérése és egyéb funkciók.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett