Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436981687 Márka: Colmi

Okosóra Colmi SKY 7 Pro (fekete)


Cikkszám: SKY7Pro Black | EAN/Vonalkód: 6972436981687 | Márka: Colmi

Okosóra Colmi SKY 7 Pro (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi SKY7 Pro okosóra
A Colmi SKY7 Pro egy kiváló minőségű okosóra, amely mindennapi megbízható társad lesz. Tartós anyagokból készült és vízálló - szinte bármilyen körülmények között használhatod. Egyetlen töltéssel akár 7 napig is működik. Az alvás- és szívritmus-monitorozása segít jobban odafigyelni az egészségedre, és a rendelkezésre álló sportmódok hatékony edzéseket biztosítanak. A SKY7 Pro Facebookhoz vagy WhatsApphoz is csatlakoztatható, és megjeleníti a releváns értesítéseket.

Masszív, vízálló kialakítás
Az okosóra hihetetlenül könnyű és kényelmes viselni. Bőrbarát - kellemes tapintású textúrával rendelkezik. Emellett rendkívül tartós és ellenáll a sérüléseknek. A Colmi SKY7 Pro tartós anyagokból készült, amelyeket megerősítettek, homokfúvódtak és polírozták. 3ATM vízállóságot is kínál, akár 30 méterig – így esőben és kézmosás közben is gond nélkül használhatod.

Szívmonitorozás
A SKY7 Pro fejlett szívritmus-monitorozási funkciókat kínál. Az okosóra közvetlenül, okostelefonhoz csatlakoztatás nélkül is képes vérnyomást mérni. Emellett kiemelkedő pontossággal rendelkezik. A készülék 24 órán keresztül monitorozza a szívritmusodat, valós időben értesít bármilyen riasztó tünetről - így azonnal reagálhatsz rájuk.

Gondoskodj alvásminőségedről
Az okosóra alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik. Egy fejlett algoritmus az adatok összegyűjtésére és számítására alapozza a szívritmusodat és a testmozgásaidat. Létfontosságú információkat nyújt az éjszakai pihenésedről. Ez lehetővé teszi, hogy változtass a rossz szokásokon, és jelentősen javítsd az alvásminőségedet. Aludj nyugodtan és ébredj kipihenten - a Colmival ez lehetséges!

Méri az SPO2-t
A Colmi SKY7 Pro egy másik paramétert is mér, ez pedig a vér oxidációját (SPO2). Az okosóra 24 órán keresztül monitorozza az oxigénszintet, létfontosságú információkat nyújtva. A vér oxigénszintjének túl alacsony szintje nagyon veszélyes lehet az egészségre - ezért érdemes figyelemmel kísérni és azonnal reagálni a veszélyes rendellenességekre.

Tervezd meg edzésed ennek megfelelően
A formában maradáshoz nem csak a sportolás fontos, hanem az is, hogy az edzések intenzitását úgy állítsuk be, hogy a kívánt eredményeket elérjük anélkül, hogy fárasztó hatást kockáztatnánk. A Colmi SKY7 Pro több sportmódot kínál, amelyek segítenek optimálisan megtervezni az edzést és ellenőrizni az előrehaladást. Legyen szó futásról, kerékpározásról vagy túrázásról, mindenki megtalálja a magáét.

Azonnal értesít minden üzenetről
A Colmi okosóra azonnal értesít a bejövő hívásokról vagy üzenetekről. Csatlakoztathatod okostelefonhoz, valamint olyan platformokhoz, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn vagy WhatsApp. Így azonnal tudni fogod, hogy valaki kapcsolatba akart lépni veled. Soha nem fogsz lemaradni egy üzenetről sem - még egy rendkívül elfoglalt, teendőkkel teli nap során sem.

Akár egy hét használat egyetlen töltéssel
A Colmi SKY7 Pro hosszú akkumulátor-élettartamot is jelent. Készenléti üzemmódban akár 3 hétig is működik! Normál használat mellett pedig akár 7 napig is egyetlen töltéssel. A készülék magas teljesítménye, alacsony fogyasztású processzora és 280 mAh-os akkumulátora bármilyen helyzetben megbízhatóságot nyújt.

Márka
Colmi

Modell
SKY7 Pro

Szín
Fekete

Szíj szélessége
22 mm

Szíj hossza
95/125 mm

Súly
55,5 g

Kijelző
1,3” TFT

Felbontás
240x240

Bluetooth
4.0

Chip
Nordic 52832

Akkumulátor kapacitása
280 mAh

Töltési idő
Körülbelül 2 óra

Működési idő
Akár 5-7 nap

Kompatibilitás
Android 4.4 vagy újabb/iOS 9.0 vagy újabb

Vízállóság
3ATM

Támogatott nyelvek
Okosóra: Kínai, Angol, Japán, Spanyol, Orosz, Portugál, Francia; Alkalmazás: Kínai, hagyományos kínai, Angol, Japán, Koreai, Német, Orosz, Spanyol, Olasz, Francia, Vietnámi, Portugál;

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett