Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119058753 Márka: havit

Kids okosóra Havit KW11 (Kék)


Cikkszám: KW11 | EAN/Vonalkód: 6939119058753 | Márka: havit

Kids okosóra Havit KW11 (Kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Havit KW11 Okosóra Gyerekeknek (Kék).

Szeretnéd biztonságban tudni gyermekedet, miközben kapcsolatban maradhattok? Fedezd fel a Havit KW11-et – egy gyerekeknek készült okosórát, amely nemcsak kiváló minőségű 4G videókapcsolatot biztosít, hanem GPS, WiFi és LBS segítségével a helymeghatározást is lehetővé teszi. De ez még nem minden! Gyermeked élvezheti a 7 beépített mini-játékot, te pedig értékelni fogod az olyan fejlett biztonsági funkciókat, mint a hangfelvétel és az ismeretlen hívások elutasítása. Ráadásul mindent egy intuitív okostelefon alkalmazásból vezérelhetsz, és vészhelyzetek esetén gyermeked mindig megnyomhatja az SOS gombot. Fektess a nyugalomba!

Kiváló minőségű videóhívások
A Havit KW11 okosóra 4G HD videóhívásokat kínál, amely tökéletes eszköz arra, hogy a gyerekek és szülők közel maradjanak egymáshoz, függetlenül a távolságtól. Most gyermeked nemcsak hallhat, hanem láthat is téged, miközben beszéltek. Ez remek lehetőség, hogy mindig "ott legyél" mellette, amikor szüksége van rád.

A függetlenség kezdete kontroll alatt
Gyermeked biztonsága a legfontosabb. Az LBS GPS és WiFi funkciókkal a Havit KW11 okosóra lehetővé teszi, hogy valós időben nyomon kövesd gyermeked helyzetét. Ez felbecsülhetetlen értékű funkció azoknak a szülőknek, akik tudni szeretnék, hol van gyermekük, miközben némi teret és függetlenséget biztosítanak számukra.

Fejlett biztonsági funkciók
A kicsikre gondolva, a hangfelvétel funkció lehetővé teszi, hogy valós időben legyél kapcsolatban gyermekeddel. A KW11 ismeretlen számok hívásainak elutasítását is kínálja, ami növeli a biztonságot, és lehetővé teszi, hogy te irányítsd, ki kommunikálhat gyermekeddel. Így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik védve vannak a nemkívánatos hívásoktól.

Átfogó irányítás az okostelefonodról
Az okosóra összes funkcióját egy dedikált alkalmazás segítségével vezérelheted. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan kezeld a beállításokat, mint például a helymeghatározás vagy a jóváhagyott számok listája. Így mindig naprakész vagy. Az alkalmazásból ellenőrizheted a felvételek és aktivitástörténetet is.

SOS funkció maximális védelemért
Vészhelyzetekben gyermeked gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet veled az SOS gomb megnyomásával. Az alarm aktiválása automatikusan üzenetet küld a gondviselőnek, tovább növelve gyermeked biztonságát. Ez nemcsak gyakorlati megoldás, hanem a szülők számára is nyugodt és biztos érzetet nyújt.

Ideális aktív gyerekeknek
Gyermeked szereti a szórakozást és a kalandokat? A Havit KW11 okosóra több, mint egy egyszerű óra. 7 mini játékot kínál, hogy gyermeked szórakoztassa szabadidejében. És mi van, ha a móka a friss levegőre költözik? Semmi gond! Az IP67 vízállósági tanúsítvánnyal az óra ellenáll az esőnek és véletlen fröccsenéseknek, így nem kell aggódnod a készülék miatt. Ez a tökéletes választás kis felfedezőknek és olyan szülőknek, akik értékelik a tartósságot és a funkcionalitást.

Átgondolt dizájn
A Havit KW11 okosóra a mindennapi kényelemre és praktikusságra lett tervezve. 1,4 hüvelykes képernyőméretével és 240 × 240 pixel felbontásával garantálja az olvashatóságot és a kép élességét, ami különösen fontos a videóhívások során. Ráadásul a 680 mAh akkumulátor kapacitásának köszönhetően gyermeked egész nap használhatja az órát anélkül, hogy gyakran kellene tölteni. A szülők számára ez egy további kényelem, a gyerekeknek pedig több idő jut a játékra és a világ felfedezésére.

Tartozékok
-Smartwatch
-USB kábel
-Használati útmutató

Gyártó
Havit

Modell
KW11

Szín
Kék

Szenzor
ASR3603

Töltési áram
5V

Működési hőmérséklet
-20℃ - 60℃

Hálózati támogatás
2G GSM, 3G WCDMA, 4G TDD/FDD-LTE

Képernyő felbontása
240 × 240

Vízállóság
IP67

Képernyő mérete
1,4"

Akkumulátor kapacitás
680 mAh

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett