Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360520 Márka: AVATTO

Okos WiFi Redőnykapcsoló Avatto N-CS10-W TUYA (fehér)


Cikkszám: N-CS10-W | EAN/Vonalkód: 6976037360520 | Márka: AVATTO

Okos WiFi Redőnykapcsoló Avatto N-CS10-W TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto okos kapcsoló nem csak otthon, hanem például az irodában, étteremben vagy hotelben is hasznos lehet. Lehetővé teszi a redőnyök kényelmes vezérlését, és a TUYA / Smart Life alkalmazás segítségével távolról is irányítható. Mi több, a készülék kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel. Állíts be munkarendeket és hozz létre okos jeleneteket - a lehetőségek igazán széleskörűek. A kapcsoló Wi-Fi kapcsolaton keresztül működik, és stílusos, minimalista kialakítással rendelkezik.

Távoli vezérlés az alkalmazással
Vezérelje redőnyeit okostelefonjával. A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely számos érdekes funkciót kínál. Mostantól néhány kattintással távolról nyithatja vagy zárhatja ablakait! Vezérelheti eszközeit csoportosan is, vagy megoszthatja azokat más családtagjaival, hogy ők is távolról működtethessék azokat.

Még több lehetőség
Az otthoni redőnyök működését saját életstílusához igazíthatja. Az alkalmazás lehetővé teszi időzítők és működési ütemezések létrehozását, így automatikusan nyithatók az ablakok reggel, amikor felébred, és záródhatnak este, amikor lemegy a nap. Lehetőség van arra is, hogy a kapcsolót más eszközökkel, például érzékelőkkel párosítsa. Állítsa be úgy, hogy például a redőnyök kinyíljanak, amikor belép a szobába!

Kompatibilitás hangsegédekkel
Kényelmesen fekszik az ágyban, és azonnal el akar aludni, de még mindig be kell húzni az ablakokat? Nincs kéznél okostelefon? Ne aggódjon - nem kell felkelnie, vagy a telefon után nyúlnia! A kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással, így egyszerű hangparancsokkal vezérelhető. Néhány szóval gyorsan behúzhatja vagy kinyithatja az ablakot anélkül, hogy elmozdulna ülőhelyéről!

Modern dizájn
Az Avatto kapcsoló tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen belső térbe. Modern, stílusos kialakítással és egyszerű szerkezettel rendelkezik, így a tisztítása sem jelent problémát. A készülék emellett nagyon könnyen telepíthető. Sőt, kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszabb használat során sem fakulnak vagy deformálódnak. Figyelemre méltó továbbá a puha háttérvilágítás (amely kikapcsolható) és az elegáns üvegpanel, amely karcálló.

Márka: Avatto

Modell: N-CS10-W

Szín: Fehér

Frekvencia: 2.412-2.484 GHz

IEEE vezeték nélküli szabvány: 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény: 600 W

Névleges áram: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Energiafogyasztás: ≤ 0,45 W

Anyag: ABS

Panel anyag: Edzett üveg

Méret:
Külső: 80 x 80 x (10,2 + 32) mm;
Belső: 50 x 50 x (10,2 + 32) mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és későbbiek

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett