Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360018 Márka: AVATTO

Avatto TRV07 Okos termosztátfej, Zigbee 3.0, TUYA


Cikkszám: TRV07 | EAN/Vonalkód: 6976037360018 | Márka: AVATTO

Avatto TRV07 Okos termosztátfej, Zigbee 3.0, TUYA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto TRV07 termosztátfej egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje otthona fűtését. A Tuya Smart alkalmazás lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését, valamint működési ütemezések létrehozását. A Hub (nem tartozék) révén az összes funkció használhatóvá válik, amit a termosztátfej kínál. Számos hasznos funkció áll rendelkezésére, mint például a nyitott ablak érzékelése és az automatikus vízkőtelenítés. Beépített ZigBee 3.0 modullal is rendelkezik. LCD kijelzője megkönnyíti a legfontosabb információk elérését, és többféle adaptert is mellékeltek, így nem lesz gondja az eszköz telepítésével.

Nyitott ablak érzékelés: Csökkentse a fűtési költségeket. Az egység nyitott ablak funkcióval rendelkezik, amely azonnal aktiválódik, amikor hideg szél és több mint 1,5°C hőmérsékletcsökkenés érzékelhető 4,5 percen belül. A termosztát automatikusan 12°C-ra állítja a hőmérsékletet, és a kijelzőn megjelenik az "OP" felirat. Mostantól elfelejtheti a magas fűtési számlákat!

Automatikus vízkőtelenítés: Legyen biztos abban, hogy fűtőkészüléke teljes mértékben működőképes. A TRV07 automatikus vízkőtelenítő funkcióval rendelkezik. Ez mit jelent? A termosztát minden hétfőn 12:00 órakor rutinszerű vízkőtelenítést végez, hogy megakadályozza a nagy mennyiségű vízkő képződését. Az egész folyamat alatt a kijelzőn megjelenik a "CAL" felirat.

További képességek: A szelep automatikusan megjegyzi az utolsó beállításokat, ami nagyon hasznos, különösen áramkimaradás esetén. Gyerekzárral is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy módosítsák a hőmérsékletet. Képes szinkronizálni a különböző helyiségek termosztátjait speciális csoportok létrehozásával.

Minden információ kéznél: Szeretne kényelmes hozzáférést minden információhoz? Töltse le ingyenesen a TUYA Smart alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére! Segítségével könnyen kezelheti a radiátor termosztát szelepét bárhonnan. Miután csatlakoztatja eszközét a hubhoz (nem tartozék), okos hangalapú asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa, Google Home, stb. is működtetheti. Egy egyszerű hangparancsal beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. Ezenkívül az alkalmazás segítségével megoszthatja az eszközt más családtagokkal, hogy közösen alakítsanak ki egy okos otthont.

Munkarendek létrehozása: Igazítsa hálószobája vagy nappalija hőmérsékletét a menetrendjéhez. Az alkalmazás használatával heti ütemezést állíthat be az Avatto TVR07 szelep egységhez. Így kényelmesen kiválaszthatja, hogy milyen hőmérsékletet szeretne éjszaka vagy reggel. Mi több, a szelep összekapcsolható más okos eszközökkel otthonában, hogy okos forgatókönyveket alakítson ki, például az otthon elhagyása vagy az alvás idejére.

Egyszerű telepítés: Az eszköz telepítése nem fog problémát okozni. Telepítése rendkívül egyszerű és gyors, és a mellékelt adaptereknek köszönhetően nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt. Tápellátáshoz mindössze 3 AA elemre lesz szüksége (nem tartozék). A szelep egyértelmű LCD kijelzővel van ellátva, amelyről többek között megtudhatja az eszköz töltöttségi állapotát.

Csomag tartalma:
- okos termosztát szelep
- Danfoss RA adapter
- Danfoss RAV adapter
- Danfoss RAVL adapter
- M28 adapter
- Caleffi adapter
- Giacomini adapter
- használati útmutató

Gyártó: Avatto

Modell: TRV07

Szín: Fehér

Tápellátás: 3x 1.5V AA alkáli elem (nem tartozék)

Készenléti áram: 6 μA Min

Védettségi fokozat: IP20

Környezeti hőmérséklet: 0~50℃

Csatlakozás: M30 x 1.5mm

Méretek: 58.4mm x 97mm x 58.4mm

Súly: 145 g

Alkalmazás: Tuya Smart / Smart Life

Vezeték nélküli kommunikációs protokoll: ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett