Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360568 Márka: AVATTO

Okos WiFi Fali Aljzat Avatto N-WOT10-USB-W TUYA USB USB-C (fehér)


Cikkszám: N-WOT10-USB-W | EAN/Vonalkód: 6976037360568 | Márka: AVATTO

Okos WiFi Fali Aljzat Avatto N-WOT10-USB-W TUYA USB USB-C (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Most még kényelmesebben használhatja otthona kiválasztott eszközeit. Az Avatto okos aljzat lehetővé teszi, hogy távolról irányítsa ezeket a TUYA / Smart Life alkalmazás vagy a Google Assistant / Amazon Alexa hangasszisztensek segítségével. Az aljzat 2 porttal is fel van szerelve - USB-A és USB-C, amelyek például okostelefonok vagy tabletek töltését teszik lehetővé. Ezenkívül a termék Wi-Fi-n keresztül csatlakozik és nagyon könnyen telepíthető.

További portok a rendelkezésére
Élvezze az eszközei gyors és kényelmes töltését. Az N-WOT10-USB-W 2 porttal rendelkezik - USB-C és USB-A. Ez azt jelenti, hogy nem kell további töltőket használnia és több aljzatot elfoglalnia csak néhány eszköz töltéséhez - most közvetlenül csatlakoztathatja tabletjét vagy telefonját. A termék akár 20W töltési teljesítményt biztosít, és támogatja a QC 3.0+, FCP és AFC szabványokat - ne várakozzon sokáig, amíg a telefonja újra használatra kész!

Távoli vezérlés okostelefonról
Nem emlékszik, hogy kikapcsolta-e az eszközt mielőtt elhagyta otthonát? Most könnyedén megteheti okostelefonjával! Csak adja hozzá az aljzatot a TUYA / Smart Life alkalmazáshoz - ezek után lehetősége lesz távolról ki- és bekapcsolni a kiválasztott eszközöket. Ha szeretné, ossza meg eszközeit a háztartás többi tagjával, így ők is kényelmesen vezérelhetik őket távolról.

Számos további lehetőség
Használja az időzítő funkciót, készítsen munkamenetrendeket vagy csatlakoztasson több okos eszköz együtt és automatizálja működésüket. Így például a kávéfőző automatikusan elindulhat, amikor felkel az ágyból, és a lámpák kikapcsolhatnak 7:30-kor, amikor elindul dolgozni. Ezenkívül lehetőség van csoportos vezérlésre is.

Hangvezérlés
Most már egy rövid parancs is elég ahhoz, hogy kapcsoljon egy konkrét eszközt - még fel sem kell állnia! Az aljzat kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant okos asszisztensekkel, így kényelmesen irányíthatja hangjával. Fekszik az ágyban és ki kell kapcsolnia a lámpát? Ül a kanapén és be kell kapcsolnia a tévét? Vagy esetleg süt-főz, és el kell indítania valamilyen eszközt? Az Avatto-val mindez sokkal könnyebb!

Fejlesztett kialakítás
Az Avatto aljzata nemcsak otthon, hanem például irodában vagy hotelben is megállja a helyét. Tartós kivitelével tűnik ki - edzett üvegpanellel van felszerelve, amely karcálló és könnyen tisztítható. Az eszköz telepítése sem okoz problémát. Emellett az aljzat speciális biztonsági zárral rendelkezik - gyerekek jelenlétében is hasznos lehet. Az utolsó beállításokat is meg tudja jegyezni, és áramkimaradás után vissza tudja állítani.

Márka: Avatto
Modell: N-WOT10-USB-W
Szín: Fehér
Bemeneti feszültség: 100-240 V, 50/60 Hz AC
Maximális terhelés: 20 W (USB-A és USB-C), 16 A 3680 W (aljzat)
USB-A maximális kimeneti áramerősség: DC 5 V/3 A,9 V/2 A,12 V/1.5 A
USB-C maximális kimeneti áramerősség: DC 5 V/3 A,9 V/2.22 A,12 V/1.67 A
USB-A + USB-C maximális kimeneti áramerőssége: 5 V / 3.4 A max.
Gyors töltési szabványok: QC 3.0+ / 3.0 / 2.0, Huawei FCP / SCP / HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A
Földelés: Standard
Wi-Fi szabvány: Wi-Fi 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n
Működési állapotban fogyasztott teljesítmény: < 1,2 W
Készenléti állapotban fogyasztott teljesítmény: < 0,6 W
Élettartam: Kb. 100,000 használat
Anyag: Edzett üveg, PC
Méretek: 86 x 86 x 45 mm
Támogatott rendszerek: iOS, Android
Alkalmazás: TUYA / Smart Life
Kompatibilitás: Amazon Alexa / Google Home

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett