Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6948052902825 Márka: PXN

NSW Gamepad / vezeték nélküli vezérlő PXN-9607X HALL (kék)


Cikkszám: PXN-9607X Blue HALL | EAN/Vonalkód: 6948052902825 | Márka: PXN

NSW Gamepad / vezeték nélküli vezérlő PXN-9607X HALL (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szereld fel magad a funkcionális és sokoldalú PXN-9607X játékkontrollerrel. Kompatibilis személyi számítógépekkel és a Nintendo Switch konzollal. Számos hasznos funkcióval rendelkezik - mint például NFC támogatás, turbo mód és 6-tengelyes giroszkóp. Egy erőteljes akkumulátorból nyeri energiáját, amely egyetlen feltöltéssel akár 20 órás használatot biztosít.

Széleskörű kompatibilitás
A gamepad kompatibilis a Windows 7/8/10 operációs rendszerekkel és a Nintendo Switch konzollal. Így zökkenőmentesen használhatod PC-n és konzolon való játékra - anélkül, hogy cserélni kellene a kontrollert. Csatlakoztasd PC-hez USB-n vagy Bluetoothon keresztül (csak Steam játékok esetén), vagy a Nintendo Switchez Bluetooth segítségével, és élvezd a kényelmes, gördülékeny irányítást.

Számos hasznos funkció
A gamepad számos praktikus módot és megoldást kínál. Az Ébresztés funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen gomb megnyomásával helyreállítsd a működést alvó módból. Emellett a Home gomb képes felébreszteni a Nintendo Switch konzolt is. Továbbá használhatod a Turbo funkciót is.

További funkciók
A vezérlő 6-tengelyes giroszkóppal van felszerelve, ami kompatibilissé teszi a Mozgásvezérlés technológiával. Emellett 3 szintű rezgésintenzitással rendelkezik. Az NFC olvasási funkció is érdekes. Könnyedén integrálhatod Nintendo akciófigurádat a konzollal, ha azt a gamepadra helyezed (Amiibo).

Hatékony energiaellátás
A vezérlő egy hatékony lítium akkumulátorból nyeri energiáját, amelynek kapacitása 550 mAh. Egyetlen feltöltéssel az eszköz akár 20 órán át képes működni. Az energia körülbelül 2 órán belül visszaállítható. Ennek köszönhetően a gamepad hosszú játékidők során is veled marad, felesleges megszakítások nélkül.

Gyártó
PXN

Modell
PXN-9607X NSW HALL

Szín
Kék

Kapcsolat
Vezetékes / Bluetooth

Bluetooth verzió
4.0

Akkumulátor kapacitása
550mA

Működési áram
20mA

Működési feszültség
5V

Működési idő egy töltéssel
Akár 20h

Töltési idő
Körülbelül 2h

Töltőport
USB type-C

Touchpad
Nincs

Rezgés
Igen

Beépített hangszóró
Nincs

3,5mm audio jack bemenet
Nincs

NFC funkció
Igen

Kompatibilitás
Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (Bluetooth kapcsolat csak a Steam platform játékait támogatja, másokhoz kábelcsatlakozás szükséges)

Méretek
153x111x42mm

Súly
210g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett