Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6948052902832 Márka: PXN

NSW Gamepad / Vezeték nélküli kontroller PXN-9607X (rózsaszín)


Cikkszám: PXN-9607X Pink | EAN/Vonalkód: 6948052902832 | Márka: PXN

NSW Gamepad / Vezeték nélküli kontroller PXN-9607X (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wireless Controller / GamePad PXN-9607X
Vértezd fel magad a funkcionális és sokoldalú PXN-9607X játékvezérlővel. Kompatibilis személyi számítógépekkel és a Nintendo Switch konzollal. Számos hasznos funkcióval rendelkezik - mint például az NFC támogatás, a turbó mód és a 6-tengelyes giroszkóp. Az energiaellátását egy erős akkumulátor biztosítja, amely egyetlen feltöltéssel akár 20 órás használatot is lehetővé tesz.

Széleskörű kompatibilitás
A gamepad kompatibilis a Windows 7/8/10 és a Nintendo Switch konzollal. Így zökkenőmentesen használhatod PC-n és konzolon is - anélkül, hogy cserélni kellene a vezérlőt. Csatlakoztasd PC-hez USB-n vagy Bluetooth-on keresztül (csak Steam játékok esetén), vagy csatlakoztasd Nintendo Switch konzolhoz Bluetooth-on keresztül, és élvezd a kényelmes és folyékony irányítást.

Számos hasznos funkció
A gamepad számos praktikus móddal és megoldással rendelkezik. Az ébresztési funkció lehetővé teszi, hogy bármelyik gomb megnyomásával visszaállítsd a működést alvó módból. Ezenfelül a Home gomb képes felébreszteni a Nintendo Switch konzolt. Továbbá a Turbo funkciót is használhatod.

További funkciók
A kontroller 6-tengelyes giroszkóppal van felszerelve, amely kompatibilissé teszi a mozgásvezérlő technológiával. Ezenkívül 3 szintű rezgésintenzitással rendelkezik. Az NFC olvasási funkció is érdekes tulajdonság. Könnyen integrálhatod Nintendo akciófigurádat a konzollal, ha elhelyezed azt a gamepadon (Amiibo).

Hatékony energiaellátás
A kontroller energiaforrása egy hatékony lítium akkumulátor, amelynek kapacitása 550 mAh. Egyetlen feltöltéssel akár 20 órás működést is lehetővé tesz. Az áram visszaállítása körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ennek köszönhetően a gamepad hosszú játékmenetek során is veled lesz, megszakítások nélkül.

Gyártó: PXN

Modell: PXN-9607X

Szín: Rózsaszín

Csatlakozás: Vezetékes / Bluetooth

Bluetooth verzió: 4.0

Akkumulátor kapacitás: 550mA

Működési áram: 20mA

Működési feszültség: 5V

Működési idő egyetlen töltéssel: akár 20 óra

Töltési idő: Kb. 2 óra

Töltő port: USB Type-C

Érintőpad: Nem

Rezgés: Igen

Beépített hangszóró: Nem

3.5mm-es audio jack bemenet: Nem

NFC funkció: Igen

Kompatibilitás: Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (Bluetooth kapcsolat csak Steam platform játékokat támogat, egyéb esetekben kábel csatlakozás szükséges)

Méretek: 153x111x42mm

Súly: 210g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett