Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112002 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCD03 3.4A autós töltő 3x USB-A kijelzővel - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-CCD03 3.4A 3USB Digital Display Car Charger | EAN/Vonalkód: 6941237112002 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCD03 3.4A autós töltő 3x USB-A kijelzővel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-CCD03 autós töltő digitális kijelzővel és 3 USB porttal Kíváncsi vagy, hogyan töltheted hatékonyan az összes eszközödet az autódban anélkül, hogy lemerítenéd az akkumulátort? A Joyroom JR-CCD03 autós töltő egy olyan megoldás, amely kombinálja a funkcionalitást és a biztonságot. A 3 USB-A portnak köszönhetően egyszerre három eszközt tölthetsz, és a beépített digitális kijelző lehetővé teszi az autó akkumulátorának feszültségének valós idejű nyomon követését. Ez a tűzálló anyagból készült készülék nemcsak hatékony, de biztonságos töltést is biztosít, csökkentve a hőtermelést. A Joyroom JR-CCD03 autós töltő legfontosabb előnyei:- Egyszerre három eszközt tölt. A 3 USB-A porttal a töltő lehetővé teszi több eszköz gyors és hatékony töltését egy időben, megszüntetve annak szükségét, hogy válassz, melyik eszközt töltsd először.
- Valós idejű akkumulátor feszültség monitorozás. A digitális kijelző folyamatosan tájékoztat az autó akkumulátorának feszültségi állapotáról, amely lehetővé teszi a kellemetlen meglepetések elkerülését egy lemerült akkumulátor miatt.
- A biztonság az elsődleges. A készülék többféle védelmet biztosít, amelyek megvédik mind a töltött eszközöket, mind az autó elektromos rendszerét.
- Kevesebb hőtermelés töltés közben. A tűzálló anyagnak köszönhetően a töltő hatékonyan és biztonságosan működik, minimalizálva a hőtermelést.
- Intuitív kezelhetőség és elegáns design. A töltő modern megjelenésével és egyszerű használatával tűnik ki, tökéletesen illeszkedve bármely autó belsejéhez.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-CCD03
- Bemenet: DC 12-24V
- Kimenet:
- USB-A 1/2/3: 5V/3.1A
- USB-A 1 + USB-A 2/3: 5V/3.4A
- USB-A 2 + USB-A 3: 5V / 3.4A
- USB-A 1 + USB-A 2 + USB-A 3: 5V / 3.4A
- Teljes kimeneti teljesítmény: 17W (max)
- Anyag: ABS, PC lángálló anyag
- Súly: 24 g
- Szín: fekete

Egyszerre töltés Képzeld el a kényelmet és komfortot, amikor minden eszközöd – telefon, tablet vagy navigáció – egyszerre töltődik, anélkül, hogy várakozni vagy kábeleket cserélgetni kellene. Ezt kínálja a Joyroom JR-CCD03 töltő. Valós idejű monitorozás Felejtsd el a jármű akkumulátorának állapotával kapcsolatos aggodalmakat. A digitális kijelzőnek köszönhetően teljes betekintést nyerhetsz az aktuális akkumulátor feszültségbe, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj és elkerüld a lehetséges problémákat. Biztonságos használat Ne aggódj az eszközeid és az autód miatt – a töltő többféle védelemmel van ellátva, amelyek biztosítják, hogy a töltés ne csak gyors, hanem főleg biztonságos legyen minden típusú eszköz számára. Minimális hőtermelés A tűzálló anyagok használatának köszönhetően a Joyroom JR-CCD03 töltő hatékony töltést biztosít, miközben csökkenti a hőtermelést, amely komfortot és biztonságot jelent a használat során. Elegancia és funkcionalitás A töltő nemcsak az alapfunkciókat látja el, hanem elegáns dizájnjával és könnyű kezelhetőségével is kitűnik, praktikus és stílusos kiegészítőként szolgálva az autód belterébe.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett