Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048272064 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield tok Samsung Galaxy A15 5G kemény hátlap - kék


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Samsung SAM Galaxy A15 5G Peacock Blue | EAN/Vonalkód: 6902048272064 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield tok Samsung Galaxy A15 5G kemény hátlap - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A15 5G tok a Nillkin Super Frosted Shield sorozatból kemény hátlap kék színben A Nillkin Super Frosted Shield tok Samsung Galaxy A15 5G készülékhez egyesíti a tartósságot és az elegáns megjelenést. Kiváló minőségű PC anyagokból készült, megfelelő védelmet nyújt a sérülések és karcolások ellen. A modern, matt UV lakk technológia alkalmazásával a tok kellemes tapintású bevonattal és elegáns dizájnnal rendelkezik. Az emelt élek növelik a képernyő és a kamera védelmét, és a hátoldalon található speciális textúra biztosítja a csúszásmentességet és az ellenállást a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben. A tok könnyen tisztítható. A gombok és portok precízen elkészített nyílásainak köszönhetően a telefon használata kényelmes és szabad. Ez a tok kiváló választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az elegáns megjelenést egy termékben.
Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield
- Anyag: PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A15 5G
- Szín: Kék

A Nillkin Super Frosted Shield tok legfontosabb előnyei Samsung Galaxy A15 5G készülékhez
- Védelem a karcolásokkal és sérülésekkel szemben - Az erős PC anyagnak és a képernyő és a hátsó kamera körüli emelt éleknek köszönhetően a tok hatékonyan védi a telefont a karcolásoktól és sérülésektől, növelve annak tartósságát.
- Csúszásmentes textúra - A kis pontokkal díszített speciális textúra növeli a tok fogását a kézben, csökkentve ezzel a telefon kicsúszásának kockázatát.
- Szennyeződések és ujjlenyomatok elleni védelem - A tok mindkét oldalán található matt UV lakk bevonat hatékonyan véd a szennyeződésekkel és ujjlenyomatokkal szemben, hosszabb ideig fenntartva a tok tiszta megjelenését.
- Szabad felhasználás - A tok precíz kivágása és pontos illeszkedése az adott telefonmodellhez lehetővé teszi a funkciókhoz és gombokhoz való könnyű hozzáférést.
- Elegáns megjelenés - A sötét, matt szín és a finom textúra kombinációja elegáns és kiváló minőségű termék érzetét adja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett