Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048265547 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro reinforced tok iPhone 15 - kék


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro(TPU+PC) iphone 15 Blue | EAN/Vonalkód: 6902048265547 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro reinforced tok iPhone 15 - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro reinforced tok telefontok
A Super Frosted Shield Pro sorozat tokja a Nillkintől egy nagyon tartós tok, amely megvédi telefonját a komolyabb károsodásoktól, ha az a földre esik. Ha új telefont vásárol, érdemes egy megfelelő tokot is beszerezni, különösen akkor, ha egy prémium kategóriás készüléket választott. Egy óvatlan mozdulat is elég ahhoz, hogy a telefon a földre essen. A tok egy rugalmas TPU keretből és egy merev PC hátlapból áll. A keret megkönnyíti a tok telefonra helyezését, míg a hátlap merevíti az egész szerkezetet. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy autók ütközői módjára viselkedjenek, és elnyeljék az ütések energiáját. Az emelt élek a hátsó kamera és a képernyő körül elválasztják ezeket az elemeket a felületektől, ahol megkarcolódhatnának.

Fő előnyök:
- Kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen
- Légpárnaként működő réteg
- Csúszásmentes anyag
- Kamera lencséjének védelme
- Pontosan kivágott lyukak a kábelcsatlakozó és a gombok számára

Hatékony telefonvédelem minden helyzetben
A Super Frosted Shield Pro tok speciális feladatokhoz készült kiegészítő. Nem számít, mennyire intenzíven használja telefonját, teljes védelmet nyújt a sérülések ellen minden helyzetben. A két anyag - rugalmas TPU és szilárd PC - használata biztosítja, hogy készüléke minden felülete megfelelő szintű védelmet kapjon. A sarkok légzsákként működnek - még nagy magasságból történő esést is elnyelik.

Lencsévédelem a karcolások ellen
A kamerák lencséi gyakran megkarcolódnak, ami csökkenti a készített fotók minőségét. A tok megerősített éleket használ ezek körül az elemek körül. Hatékonyan védik a lencséket a karcolások ellen, elválasztva őket a felülettől, amelyre a telefont helyezi.

Kényelmes, csúszásmentes anyag
Az csúszásmentes bevonat használata azt jelenti, hogy a telefon nem fog kicsúszni a kezéből vagy lecsúszni az asztalról. Ezenkívül ez az anyag biztosítja a készülék magas kényelmű használatát és bőrbarát.

Pontosan kivágott portok
A telefon kényelmes használatának biztosítása érdekében, valamint a gyakran sérülésnek kitett területek hatékony védelméért, minden lyukat nagyon pontosan vágtak ki a csatlakozók körül.

Tökéletes kivágások
A toknak pontosan kivágott nyílásai vannak a kamerának, hangszóróknak és a töltőcsatlakozónak. Minden pontosan egy adott telefonmodellhez igazodik.

Támogatás vezeték nélküli töltéshez
A tok nem tartalmaz fém elemeket. Nyugodtan használhatja a Qi vezeték nélküli töltőt anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett