Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048265653 Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített tok iPhone 15 Pro Max számára - fekete tok


Cikkszám: Nillkin Super Frosted Shield Pro(TPU+PC) iphone 15 pro max Black | EAN/Vonalkód: 6902048265653 | Márka: Nillkin

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített tok iPhone 15 Pro Max számára - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Super Frosted Shield Pro megerősített telefontok
A Super Frosted Shield Pro sorozatú tok a Nillkintől egy nagyon tartós borítás, amely képes megvédeni telefonját a komoly károktól, ha az a földre esik. Egy új telefon vásárlásakor érdemes egy megfelelő tokot is beszerezni, különösen, ha csúcsmodell készüléket választott. Egy óvatlan mozdulat is elég ahhoz, hogy a telefon a földre essen. A tok egy rugalmas TPU keretből és egy merev PC háttámlából áll. A keret megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra, míg a hátlap merevítést ad az egész szerkezetnek. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy ütközőként működjenek, mint az autókban, és elnyeljék az ütés energiáját. A hátlapi kamera és a kijelző körüli megemelt élek elválasztják ezeket az elemeket az érintett felületektől, ami megóvja őket a karcolásoktól.
Fő előnyök:
- Kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen
- Légrétegként ható réteg
- Csúszásgátló anyag
- Kameralencse-védelem
- Pontosan kivágott lyukak a kábelcsatlakozó és a gombok számára
Hatékony telefonvédelem minden helyzetben
A Super Frosted Shield Pro tok különleges feladatokra tervezett kiegészítő. Nem számít, milyen intenzíven használja a telefonját, teljes védelmet fog nyújtani a károsodások ellen minden helyzetben. Két anyag - rugalmas TPU és szilárd PC - használata biztosítja, hogy a készülék minden felülete megfelelő védelemben részesüljön. A sarkok légzsákként működnek - elnyelik az eséseket még nagy magasságból is.
Lencsevédő karcolások ellen
A kameralencsék gyakran megkarcolódnak, ami rontja a készített fényképek minőségét. A tok megerősített éleket használ ezen elemek körül. Hatékonyan védik a lencséket a karcolásoktól, elválasztva ezeket a telefon lerakásakor érintett felülettől.
Kényelmes, csúszásmentes anyag
A csúszásgátló bevonat használata azt jelenti, hogy a telefon nem csúszik ki a kezéből vagy az asztalról. Ezenkívül ez az anyag biztosítja a készülék komfortos használatát és bőrbarát.
Pontosan kivágott portok
A telefon teljes kényelmes használatához és a leginkább károsodásnak kitett helyek hatékony védelméhez az összes dugasz körüli lyuk nagyon pontosan ki van vágva.
Tökéletes kivágások
A tokon pontosan kivágott lyukak találhatók a kamera, a hangszórók és a töltődugó számára. Minden pontosan az adott telefonmodellhez illeszkedik.
Támogatja a vezeték nélküli töltést
A tok nem tartalmaz semmilyen fém elemet. Nyugodtan használhatja a Qi vezeték nélküli töltőt anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett