Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339266868 Márka: DKNY

DKNY 3D Rubber Repeat Pattern tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: DK000199-0 | EAN/Vonalkód: 3666339266868 | Márka: DKNY

DKNY 3D Rubber Repeat Pattern tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY egy nagyon jól ismert és nagyra értékelt amerikai divatmárka, amely híres az elegáns, időtálló karakter és a modern, városi életenergia tökéletes kombinációjáról. Érezd a New York-i élet pulzáló ritmusát, hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőképességedet.

Az anyagok minősége
Ennek a toknak az egyik fő előnye a tartóssága és a károsodásokkal szembeni ellenálló képessége. Kiváló minőségű gumiból készült, amely tökéletesen védi a telefont a karcolásoktól, esésektől és egyéb mechanikai sérülésektől, amelyek a mindennapi használat során előfordulhatnak. A tok gyártásához használt gumi nemcsak tartós, de nagyon rugalmas is, így könnyen fel- és levehető. Emellett biztos fogást nyújt, így a telefon nem csúszik ki a kezedből, ami különösen fontos egy dinamikus, városi környezetben.

Figyelemfelkeltő dizájn
Ennek a toknak a dizájnja igazi csemege a divatrajongóknak. A DKNY kollekcióra jellemző ismétlődő minta egyedi karaktert ad neki, és kiemeli más kiegészítők közül. A tok alján elhelyezett, finom, de ugyanakkor feltűnő fehér DKNY logó hangsúlyozza a termék rangját és osztályát, így ideális kiegészítővé válik mindennapi használatra és különleges alkalmakkor is.

Aprólékos részletekre való figyelem
A tok praktikuma kéz a kézben jár az esztétikával. A pontosan kivágott nyílásoknak köszönhetően a felhasználó könnyen hozzáfér az összes porthoz és gombhoz anélkül, hogy a tokot el kellene távolítania. Ráadásul az anyag, amelyből készült, könnyen tisztítható, így hosszú ideig tökéletes állapotban tartható. Ez ideális megoldás azok számára, akik nagyra értékelik a stílust és a funkcionalitást egyaránt.

A tok a DKNY márka liszensze alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: DKNY 3D Rubber Repeat Pattern
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7-inch

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett