Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048281967 Márka: Nillkin

Nillkin Qin Prop bőr tok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro - Fekete tok


Cikkszám: Qin Prop leather case AP iPhone16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6902048281967 | Márka: Nillkin

Nillkin Qin Prop bőr tok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro - Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Qin Prop bőr tok kameravédővel és állvánnyal iPhone 16 Pro - Fekete

A Nillkin Qin Prop bőr tok sokoldalúságával lenyűgözi Önt. Természetes bőrből készült elegáns kialakítása nemcsak az egyéni stílusát hangsúlyozza, hanem páratlan védelmet is nyújt. Az innovatív lencsevédő, amely állványként is funkcionál, lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát bármilyen helyzetben. Az csúszásgátló és szennyeződésálló bélés garantálja, hogy telefonja mindig remekül nézzen ki.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Qin Prop bőr tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További jellemzők: kameravédővel, állvánnyal, pénztárcával
- Anyag: PC, TPU, fém, bőr
- Szín: Fekete

A Nillkin Qin Prop bőr tok legfontosabb előnyei:
- Védelem a lencsének és kényelmes médianézés. Az integrált lencsevédő állványként is szolgál.
- Lehetővé teszi a kártya tárolását egy speciális rekeszben. A tok belseje úgy van kialakítva, hogy kényelmesen tárolhasson egy bankkártyát vagy személyigazolványt.
- Megvédi a telefont a szennyeződésektől és a kicsúszástól. A finom bélés csúszásgátló és szennyeződésálló.
- Elegáns megjelenést biztosít a természetes bőrnek köszönhetően. A legmagasabb minőségű bőrből készült, amely luxus megjelenést kölcsönöz a készüléknek.
- Teljes védelmet nyújt a telefon számára kagylóhéj kialakításának köszönhetően. A tok minden oldalról védi a telefont, megóvja a sérülésektől.

Integrált lencsevédő állványfunkcióval
A Nillkin Qin Prop bőr tok tökéletes megoldás azok számára, akik kényelmet és biztonságot értékelnek. Az innovatív lencsevédőnek köszönhetően a kamerája mindig védve van a karcolásoktól és sérülésektől. De ez még nem minden - a védő emellett praktikus állványként is szolgál, mely tökéletes filmnézéshez vagy videohívásokhoz.

Beépített kártyatartó
A Nillkin Qin Prop bőr tok segítségével már nincs szüksége külön pénztárcára. A tok belsejében található egy speciális rekesz, ahol biztonságosan tárolhatja legfontosabb bank- vagy személyigazolványát. Így minden fontos dolog mindig kéznél van.

Csúszásgátló és szennyeződésálló bélés
Nem kell többé aggódnia, hogy a telefon kicsúszik a kezéből. A Nillkin Qin Prop bőr tok belső bélése biztos fogást kínál. A csúszásgátló felület nemcsak a használati kényelmet javítja, hanem megvédi a telefont a szennyeződésektől és a portól is. Így a telefon mindig újszerűnek tűnik.

Luxus bőr az elegáns megjelenésért
A Nillkin Qin Prop bőr tok az elegancia és a stílus szinonimája. A legmagasabb minőségű természetes bőrből készült tok egyedi megjelenést kölcsönöz telefonjának. A bőr nemcsak jól néz ki, hanem kellemes tapintású is.

Teljes védelem a kagylóhéj kialakításának köszönhetően
A Nillkin Qin Prop bőr tok teljes védelemre lett tervezve. A fedél védi a képernyőt, a szilárd konstrukció pedig megvédi a telefont az esetleges esések és ütődések ellen. Biztos lehet benne, hogy a telefonja bármilyen helyzetben biztonságban van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett