Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004173 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro fliptok kártyatartóval - fekete tok


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 ProBlack | EAN/Vonalkód: 6934913004173 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro fliptok kártyatartóval - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro iPhone 16 Pro fliptok kártyatartóval - fekete

A Dux Ducis Skin Pro nemcsak védi a telefonodat, hanem könnyebbé teszi az életedet is a kivételes dizájnnak köszönhetően. Ez a kényelmes fliptok lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű védelem mellett elegáns stílusodat is megőrizd. Védelmet nyújt karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütődések ellen. A tok zsebet tartalmaz fontos dokumentumok számára. Állványként is használható, így kényelmesen nézheted a filmeket és képeket, rugalmas kerete pedig könnyű fel- és levételt biztosít.

Specifikáció:

- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További jellemzők: pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:

- Tartós hosszú távú használatra. PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült, ötvözve a tartósságot és eleganciát.
- Fontos dokumentumaid mindig kéznél lesznek. A fliptokban kényelmes zseb található hitelkártyák és dokumentumok számára.
- Gondoskodik arról, hogy telefonod sértetlen maradjon. Véd a különböző veszélyektől: karcolásoktól, szennyeződésektől, zsíros foltoktól és ütődésektől.
- Kényelmes film- és képfelvételek nézése. A fliptok könnyen állvánnyá alakítható.
- Nagyon könnyen fel- és levehető. TPU rugalmas kerettel rendelkezik.

Kényelem a részletekben rejlik

A Dux Ducis Skin Pro a tartósságot eleganciával ötvözi. PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült tok, amely védelemmel és stílussal látja el. Akár az irodában vagy, akár a városban, a tok eleganciát biztosít, miközben megvédi telefonodat.

Problémamentes hozzáférés a telefonhoz és dokumentumokhoz

A Dux Ducis Skin Pro tokkal fontos dokumentumaid és kártyáid mindig kéznél lesznek. A fliptokban található kis zseb biztonságban tartja őket. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és szabályozottságot.

Hatékonyan védi telefonodat

Karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütődések elleni védelem alapvető. A Dux Ducis Skin Pro tok gondoskodik róla, hogy telefonod sértetlen maradjon. Élvezd eszközöd szépségét hosszú ideig, károk nélkül.

Kényelem és praktikum

A kényelmes film- és képfelvételek nézése a Dux Ducis Skin Pro tok újabb előnye. A fliptok könnyen állvánnyá alakítható, lehetővé téve a médiák kényelmes használatát. Ideális megoldás hosszú órák szórakozására.

Könnyű használat minden helyzetben

A Dux Ducis Skin Pro tok rugalmas kerete miatt rendkívül könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan tudod a telefonod megjelenését az alkalomhoz igazítani, felesleges erőfeszítés és a készülék sérülésétől való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett