Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048287280 Márka: Nillkin

Nillkin Nature Pro Mágneses tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro-hoz - Átlátszó és Fehér


Cikkszám: Nature TPU Pro Magnetic Case AP iPhone16 Pro White | EAN/Vonalkód: 6902048287280 | Márka: Nillkin

Nillkin Nature Pro Mágneses tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro-hoz - Átlátszó és Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Nature Pro Mágneses tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro-hoz - Átlátszó és Fehér

Fedezd fel a védelem és stílus új dimenzióját a Nillkin Nature Pro Mágneses Tokkal. Nemcsak védi a telefonodat, de kiemeli annak eleganciáját is - teljesen átlátszó. A MagSafe-kompatibilis mágneses funkciónak köszönhetően különböző mágneses kiegészítőket, mint például tartókat, pénztárcákat és állványokat is csatlakoztathatsz hozzá. A tok tartós TPU és PC anyagokból készült, amelyek a puhaságot és keménységet kombinálva megbízható védelmet nyújtanak a mindennapi veszélyek ellen.

Műszaki adatok:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Nature Pro Mágneses Tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További funkciók: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fehér, átlátszó

A Nillkin Nature Pro Mágneses Tok legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít a mágneses funkciónak köszönhetően. A MagSafe-kompatibilitás lehetővé teszi a modern mágneses kiegészítők gond nélküli használatát.
- Védi a telefonodat. A TPU és PC anyagok kombinációja szilárd védőgátat hoz létre.
- Növeli az esések elleni ellenállóságot. A légpárnák elnyelik az ütéseket és védenek a sérülésektől.
- Kiemeli a telefon esztétikáját. Az ultratranszparens kialakítás lehetővé teszi, hogy élvezd a készülék eredeti megjelenését.
- Emelt élek védik a kamerát és a kijelzőt. További védelmet nyújtanak a karcolások ellen.

MagSafe varázslat: gyors töltés és még több
A Nillkin Nature Pro Mágneses Tok MagSafe-kompatibilitásának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod és töltheted a telefonodat, valamint használhatsz különböző kiegészítőket, például tartókat és akkumulátorokat. Mindezt anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Tartós anyagokból készült
A Nillkin Nature Pro Mágneses Tok TPU és PC anyagokat használ, amelyek nemcsak a karcolások, hanem a komolyabb sérülések ellen is védelmet nyújtanak. Ez a két anyag, bár különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, tökéletesen kiegészítik egymást, megbízható védőgátat hozva létre, amely megvédi a telefonodat a mindennapi veszélyekkel szemben.

Extra védelem minden sarokban
Váratlan esések mindenki számára előfordulnak, de a Nillkin Nature Pro Mágneses Tokkal a telefonod fel van készülve ezekre. A légpárnákkal ellátott sarkoknak köszönhetően a tok elnyeli az ütéseket, minimalizálva a készülék sérülésének kockázatát. Ez egy egyszerű, de hatékony megoldás, amely növeli a telefon biztonságát.

Kristálytiszta. Mutasd meg stílusodat!
A Nillkin Nature Pro Mágneses Tok nemcsak funkcionalitásával, hanem dizájnjával is lenyűgöz. Az ultratiszta kialakítás lehetővé teszi, hogy élvezd okostelefonod teljes színeit és részleteit, miközben megvédi a szennyeződésektől és ujjlenyomatoktól. A könnyű tisztíthatóságnak köszönhetően a tok hosszú ideig megőrzi friss megjelenését.

Biztonságos kijelző és kamera
Nem kell aggódnod a kijelző vagy a kamerazár lencséjének karcolódása miatt. A Nillkin Nature Pro Mágneses Tok emelt éleket kínál, amelyek hatékonyan védik a telefon e fontos elemeit. Ez egy kis, de jelentős hozzáadott érték, amely biztonságban tartja készülékedet, meghosszabbítva annak élettartamát és biztosítva, hogy mindig újszerűen nézzen ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett