Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363221 Márka: Hurtel

Többszínű Wheat Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros


Cikkszám: Magsafe Multiple Color Wheat Case for iPhone 16 Pro Red | EAN/Vonalkód: 5907769363221 | Márka: Hurtel

Többszínű Wheat Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Többszínű Wheat Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - piros. A stílus, az ökológia és a funkcionalitás kombinációja - ez a Többszínű Wheat Case MagSafe. TPU-ból és természetes búzaszálakból készült, a tok nem csak esztétikus megjelenést kínál, hanem környezetbarát is. A MagSafe technológiának köszönhetően könnyedén töltheted a telefonodat vezeték nélkül és használhatsz mágneses kiegészítőket, például pénztárcákat vagy tartókat. Emellett a tok hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen, és a megemelt élek külön védelmet biztosítanak a telefon képernyőjének.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Többszínű Wheat Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, búzaszalma
- További jellemzők: biológiailag lebomló anyagok, kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: piros

A Többszínű Wheat Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Véd a sérülésektől: A tok TPU és természetes búzaszalma anyagával megvédi a telefont az esésektől és a karcolásoktól.
- Kompatibilis a MagSafe technológiával: Könnyedén töltheted telefonodat vezeték nélkül vagy használhatsz mágneses kiegészítőket.
- Eleganciát ad a telefonnak: A tok finom tapintású, és a természetes búzaszálak egyedi karaktert kölcsönöznek neki.
- További védelmet nyújt a kamerának: A megemelt élek megvédik az objektíveket a karcolásoktól és a sérülésektől.
- Szabad hozzáférést biztosít a telefon összes portjához és funkciójához: A tok tökéletesen illeszkedik, kényelmes használatot biztosítva.

Elegancia és védelem egyben: A Többszínű Wheat Case MagSafe nem csak a telefonod védelmét szolgálja, hanem stílusos kiegészítője is. TPU és természetes búzaszálak kombinációjából készült, a tok ökológiai tervezést kínál finom megjelenéssel. Az anyagok tartósak, hosszú távú védelmet biztosítanak a mindennapi veszélyek ellen, mint például az esések és a karcolások.

MagSafe - funkcionalitás kéznél: A beépített MagSafe technológiával a Többszínű Wheat Case MagSafe lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést és a mágneses kiegészítők használatát. Az erős mágneseknek köszönhetően könnyedén rögzíthetsz további kiegészítőket, mint például pénztárcákat vagy tartókat, amelyek növelik készüléked funkcionalitását.

Természetes dizájn, amely felkelti a figyelmet: A Többszínű Wheat Case MagSafe természetes búzaszálakat tartalmaz, amelyek egyedi, természetes megjelenést kínálnak. Ez nemcsak stílusos kiegészítővé teszi a telefonodat, hanem olyan választássá is, amely környezetvédelmi szempontokat tükröz. Finom tapintású és kellemes textúra teszi a tokot funkcionálissá és kellemes használatúvá.

Kiegészítő védelem a képernyőnek: A Többszínű Wheat Case MagSafe megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefonod kamerájának. Ennek köszönhetően az objektívek védve vannak a karcolásoktól és a sérülésektől, még akkor is, ha a telefonodat a hátoldalára helyezed egy asztalra vagy durva felületre. Ez az extra biztonság megnyugvást nyújt a készülék napi használata során.

Tökéletes illeszkedés és kényelem: A pontos kivágásoknak köszönhetően a Többszínű Wheat Case MagSafe teljes hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. Legyen szó fejhallgató csatlakoztatásáról, a készülék töltéséről vagy fotózásról, a tok nem képez akadályt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett