Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048281547 Márka: Nillkin

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 6 5G - fekete


Cikkszám: Etui Nillkin Flex Pure Fold Case (S pen version) SAM Z Fold 6 5G Black | EAN/Vonalkód: 6902048281547 | Márka: Nillkin

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 6 5G - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 6 5G - fekete A Nillkin Flex Pure Fold tok a rugalmas szilikon használatának köszönhetően elnyeli az ütés erejét egy esés során, biztosítva a telefon házának, sarkainak és lencséinek teljes védelmét. Modularis kialakítása és pattintható S Pen tartója megkönnyíti az írást és rajzolást. Nem sárgul be, bőrbarát, ellenáll a zsírnak és ujjlenyomatoknak, és lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést korlátozások nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Flex Pure Fold tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6 5G
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

A Nillkin Flex Pure Fold tok legfontosabb előnyei:
- Védelem esés esetén. A tok nagyon rugalmas szilikonból készült.
- Teljes védelem a háznak, sarkoknak és lencsének. Modularis kialakítással rendelkezik, PC elülső héjlappal, PC belső héjlappal és szilikon külső héjlappal.
- Könnyíti az S Pen használatát. Kivehető stylus tartóval rendelkezik, amely egy nyomással eltávolítható.
- Hosszú ideig fenntartja a tökéletes textúrát. Nem sárgul be, bőrbarát, ellenáll az olajos nyomoknak és ujjlenyomatoknak.
- Lehetővé teszi a telefon funkcióinak teljes kihasználását. Az emelt lencsekeret védi a kamera lencséket, és maga a tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést korlátozások nélkül.

Védelem a legmagasabb szinten A Nillkin Flex Pure Fold tok megvédi telefonját a sérülésektől még a legváratlanabb helyzetekben is. A nagyon rugalmas szilikonnak köszönhetően a tok elnyeli az ütés erejét, megelőzve a súlyos károkat. Függetlenül attól, hogy kemény felületre ejti telefonját, vagy az egy asztal széléhez ütődik, biztos lehet benne, hogy okostelefonja sértetlen marad.

Komplex védelem a háznak és lencsének A telefon minden eleme megérdemli a legjobb védelmet. A Nillkin Flex Pure Fold tok teljes védelmet nyújt a háznak, sarkoknak és lencsének moduláris kialakításának köszönhetően. Három védelmi rétege - egy elülső PC héj, egy belső PC héj és egy szilikon külső héj – együtt dolgozik a készülék maximális biztonsága érdekében.

Könnyű használat az S Pennel Az S Pen használata soha nem volt még ilyen egyszerű. A tok speciális zár fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsa és elrejtse a stylust egy nyomással. Ennek köszönhetően mindig kéznél van, készen áll a használatra, bármilyen helyzetben.

Tartós és esztétikus textúra A Nillkin Flex Pure Fold tok nemcsak védelmet nyújt, hanem megőrzi nagyszerű megjelenését hosszú ideig. Olyan anyagokból készült, amelyek nem sárgulnak be és ellenállnak a zsíros nyomoknak és ujjlenyomatoknak, így hosszú hónapok után is frissnek tűnik. Bőrbarát és kényelmes élei további bájt adnak neki.

Teljes funkcionalitás kompromisszumok nélkül Nem kell lemondania a telefon bármely funkciójáról sem. A Nillkin Flex Pure Fold tok teljes funkcionalitást biztosít a készülék számára, beleértve a vezeték nélküli töltés lehetőségét is. Emellett az emelt lencsekeret hatékonyan védi a kamera lencséket a karcolásoktól és sérülésektől, lehetővé téve, hogy élvezhesse a kifogástalan fényképezési minőséget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett