Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005347 Márka: OEM

DUX DUCIS tok BRIL Samsung Z Fold6 5G kék


| EAN/Vonalkód: 6934913005347 | Márka: OEM

DUX DUCIS tok BRIL Samsung Z Fold6 5G kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Bril tok a tökéletes elegancia és praktikum kombinációja. Ökológiai bőrből készült, stílusos megjelenés és funkcionalitás jellemzi. Mágneses zár, összehajtható állvány, zárt kialakítás, zseb hitelkártyák vagy okmányok számára, valamint precíz kivágások azok a tulajdonságok, amelyek tökéletessé teszik mindennapi használatra. Emellett egy speciális réteg védi az ujjlenyomatoktól, biztosítva a hibátlan megjelenést.

A tok mágneses záródása garantálja az okostelefon biztonságát. Bármilyen tevékenységet végez, az okostelefon mindig biztonságosan zárva marad. Annak ellenére, hogy van egy zár, a tok kinyitása rendkívül egyszerű és gyors, ami lehetővé teszi a készülék szabad hozzáférését bármilyen helyzetben. Az összehajtható állvány a Dux Ducis Bril tok egy másik praktikus jellemzője. Ennek köszönhetően a telefont kényelmes szögben állíthatja be, ami tökéletes filmnézéshez vagy videóhívásokhoz. Ez egy kényelmes és intuitív megoldás, amely még kellemesebbé teszi a telefon használatát.

A hitelkártyák vagy okmányok tárolására szolgáló zseb lehetővé teszi, hogy a tokot egy kis, elegáns pénztárcává alakítsa. Ennek köszönhetően nem kell további táskákat magával vinnie, és nem kell a zsebeit túlterhelnie - a tok pénztárcaként is szolgál. A tok megjelenése vitathatatlan előnye. Az ökológiai bőrből készült elegáns dizájn nem tartalmaz erős mintákat vagy rikító színeket. Ez egy kiegészítő, amely bármilyen alkalomhoz illik, kiemelve a felhasználó stílusát és eleganciáját. A tokot borító speciális rétegnek köszönhetően az ujjlenyomatok nem maradnak meg rajta, így a tok mindig kifogástalanul néz ki. A tok zárt kialakítása minden oldalról megvédi az okostelefont. Ez extra biztonságot nyújt a készülék számára minden körülmények között. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik a könnyű hozzáférést minden porthoz, ami megkönnyíti a telefon használatát.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Bril
Anyag: ökológiai bőr
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold széria

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett