Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048273054 Márka: Nillkin

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Cikkszám: Nillkin Flex Pure Fold Case SAM Z Fold 5/W24 | EAN/Vonalkód: 6902048273054 | Márka: Nillkin

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin Flex Pure Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete Az elegánsan tervezett Nillkin Flex Pure Fold tok ötvözi a divatot, a funkcionalitást és a védelmet. Szilikonból készült, így finom és bőrbarát. Rugalmasságának és ütéselnyelő tulajdonságainak köszönhetően ellenáll az ütéseknek és eséseknek. Nagyon ellenáll az időjárási körülményeknek, nem sárgul és hosszú ideig sem deformálódik. A Nillkin Flex Pure Fold tok S Pen tollal is rendelkezik, így bármikor és bárhol élvezheti a munkát. A Nillkin Flex Pure Fold tok legfontosabb előnyei:- Elnyeli az ütés erejét esés közben . Rendkívül rugalmas szilikonból készült.
- Garantálja a telefon házának, sarkainak és lencséjének teljes védelmét . Ezt moduláris kialakítással érik el, amely PC elülső héjból, PC belső héjból és szilikon külső héjból áll.
- Lehetővé teszi az egyszerű írást az S Pen-nel . Kattanós tolltartóval rendelkezik, amely egy nyomással eltávolítható.
- Hosszan tartó tökéletes textúrát biztosít . Nem sárgul, bőrbarát, ellenáll az olajos nyomoknak és az ujjlenyomatoknak. Simított és kényelmes élei vannak.
- Biztosítja a telefon teljes funkcionalitását . Az emelt lencsekeret védi a kamera lencséit, és maga a tok akadálytalan vezeték nélküli töltést tesz lehetővé.
Specifikáció:- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin Flex Pure Fold tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 5
- Anyag: szilikon, PC
- Szín: fekete
Védelem komromisszumok nélkül Magas rugalmasság és szilárd védelem az esések ellen - a Nillkin Flex Pure Fold tok minden körülmények között biztonságossá teszi készülékét. A szilikon ház elnyeli az ütéseket, így még egy váratlan esés sem lesz szörnyű. Kitartó ellenálló képesség A Nillkin Flex Pure Fold tok hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését.  Hosszú távú ellenállást kínál a sárgulás ellen . A használat intenzitásától függetlenül a tok olyan szép marad, mint a vásárlás napján. Az S Pen mindig kéznél van Az S Pen tartót beépítve a Nillkin Flex Pure Fold tokba az írás és a rajzolás rendkívül egyszerű és kényelmes. A toll mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá. Funkcionalitás minden alkalomra A Nillkin Flex Pure Fold tok teljes védelmével és funkcionalitásával még élvezetesebbé teszi a telefon használatát. A moduláris kialakítás könnyű hozzáférést biztosít az összes készülékfunkcióhoz anélkül, hogy korlátozná a vezeték nélküli töltés lehetőségét. Nillkin Flex Pure Fold tok lágy textúrával A puha szilikonból készült tok nemcsak megvédi a telefont a karcolásoktól, hanem kellemes tapintású is. Simított és kényelmes élei vannak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.
Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett