Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339174026 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Ikonik Pin tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Cikkszám: KF001851-0 | EAN/Vonalkód: 3666339174026 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Ikonik Pin tok Samsung Galaxy Z Fold 5 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Ikonik Pin
A védőtokok Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező által kifejlesztett kollekciója tökéletes kombinációja a stílusnak, a magas minőségnek és a praktikumosságnak. Ez a védőtok egyedi ajánlat azok számára, akik kedvelik a divatos kiegészítőket és nem csak megvédeni szeretnék készüléküket, hanem hangsúlyozni kívánják egyedi ízlésüket is.

Kiváló minőség
A minden részletében érezhető minőség - ez jellemzi a Karl Lagerfeld termékeket. A tok nagyon gondosan készült, magas minőségű eco-bőr anyagból, amely a kompromisszumok nélküli kivitelezésével tűnik ki. A telefon jobb védelme érdekében a tok oldalsó élei TPU-val vannak megerősítve, ami biztosítja a tok szoros illeszkedését a készülékhez, növelve ezzel annak biztonságát és ütésállóságát. A tok kissé megemelt élekkel rendelkezik, így a képernyő és a kamerafedél is védve van a karcolásoktól és törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedél és portkivágás helyén van.

Tökéletes megjelenés
A Karl Lagerfeld Saffiano Monogram Ikonik Pin kollekció egy tökéletes módja annak, hogy kiemelje ragaszkodását ehhez az elismert divatházhoz és új dizájnt adjon telefonjának. A tok gyártása során magas minőségű ökocserző bőrt használtak, ami kellemes és finom tapintású. A bőrt a híres tervező kezdőbetűi domborítják, ami hangsúlyozza a kollekció presztízsét. Emellett a tok hátulján található egy nagy patch Karl képével. A fém embléma tökéletesen illeszkedik a tok teljes stílusához, egyedi jelleget adva neki. Ez a tok a stílus, a védelem és az attraktív megjelenés kombinációja. A termék Karl Lagerfeld márkájának engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Saffiano Monogram Ikonik Pin
Típus: Kemény tok (Hardcase)
Anyag: TPU / PC / Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold5 F946

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett