Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048271944 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - zöld


Cikkszám: Nillkin CamShield Pro Case Redmi Note 13 Pro 5G/Mi Poco X6 5G Dark Green | EAN/Vonalkód: 6902048271944 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - zöld

Keresel egy olyan védelmet, amely egyedi stílussal ötvözi okostelefonod megjelenését? A Nillkin CamShield Pro tok a válasz az igényeidre! A különleges kameravédőnek köszönhetően egyszerre élvezheted a biztonságot és a legmagasabb szintű magánéletet. Ez az elegáns tok nemcsak a telefonod védelmét szolgálja, hanem a lelked nyugalmát is, tudva, hogy adataid biztonságban vannak.

A Nillkin CamShield Pro tok legfontosabb előnyei:

- Magánéletet biztosít. A lefedett kamera megakadályozza, hogy illetéktelenek rögzítsenek képeket. Egy speciális fedél növeli adataid biztonságát.
- Véd a karcolások ellen. A csúsztatható kameravédőnek köszönhetően fotóid mindig tiszták és élesek maradnak. Ez a védő megóvja a kamera üvegét a karcolásoktól.
- Védi az okostelefon burkolatát a leesésektől és karcolásoktól. A tok magas minőségű anyagokból készült, amelyek elnyelik az ütéseket.
- Könnyen feltehető. Gyors és biztonságos telepítés, amely tökéletesen illeszkedik a telefonra. Az egyszerű kivitel lehetővé teszi a tok gyors fel- és levételét.
- A képernyőt is védi. Emelt szélek védik a képernyőt a sík felületekkel való közvetlen érintkezéstől.

Specifikáció:

- Márka: Nillkin
- Sorozat: CamShield Pro tok
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G/Xiaomi Poco X6 5G
- Anyag: TPU, PC
- Szín: zöld

Magánélet és biztonság a legmagasabb szinten

Tudtad, hogy a kamera lefedése további védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen? A Nillkin CamShield Pro tok speciális fedője megakadályozza, hogy harmadik személyek rögzítsenek képeket. Ez a megoldás garantálja, hogy senki sem férhet hozzá a kamerádhoz a tudtod nélkül.

Kamerakarcolás elleni védelem

A csúsztatható kameravédő nemcsak a kamera üvegét óvja meg a sérülésektől, hanem fotóid épségét is biztosítja. Függetlenül attól, hogy milyen gyakran használod a kamerát, biztos lehetsz benne, hogy az mindig tökéletes állapotban marad. Képek tiszták és élesek maradnak, ami rendkívül fontos, ha az életed legfontosabb pillanatait szeretnéd megörökíteni.

Átfogó okostelefon védelem

A Nillkin CamShield Pro tok célja, hogy teljes körű védelmet nyújtson készüléked számára. A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a tok megvédi telefonod a leesések, ütődések és karcolások hatásaitól - függetlenül attól, hogy véletlenül leejted vagy a zsebedben tartod a kulcsaid mellett.

Könnyű és megbízható telepítés

A Nillkin CamShield Pro tok kialakításának köszönhetően a telepítése rendkívül egyszerű és gyors. Csak néhány másodperc, és a tok tökéletesen illeszkedik a telefonra. Nem kell aggódnod bonyolult utasítások vagy nehézségek miatt - a tokot úgy tervezték, hogy bárki könnyen használhassa.

Emelt élek a további védelem érdekében

Az okostelefon képernyője az egyik legfontosabb része a készüléknek, ezért érdemes gondoskodni a védelméről. A Nillkin CamShield Pro tok emelt élekkel van ellátva, amelyek védik a képernyőt a sík felületekkel való közvetlen érintkezéstől. Még ha a telefont lefordítva helyezed is el, a kijelző nem fog megkarcolódni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett