Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108588829 Márka: 3mk Protection

Redmi Note 13 Pro 5G - 3mk Szilikon Tok


Cikkszám: W-3SilCa-ReN13Pro-0 | EAN/Vonalkód: 5903108588829 | Márka: 3mk Protection

Redmi Note 13 Pro 5G - 3mk Szilikon Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A szilikon tok biztonságos védelmet nyújt. Valódi védelemet biztosít, amelyet az Absorber200™ tesztek során megerősítettek.

Legmagasabb minőségű szilikon:
Hidrofób és hipoallergén, mégis sima és könnyen tisztán tartható.

Kiváló tapintás és biztos fogás:
Prémium biztonságos fogás és magas súrlódási együtthatóval rendelkezik.

Teljes erő és védelem:
A szilikon tok valóban megvédi a készüléked az esésektől és a sérülésektől. A szilikon megfelelő anyagként való felhasználásának és a professzionális Absorber200™ teszteknek (26 ejtés 200 cm magasból beton alapra - a készülék sértetlen maradt) köszönhetően a szilikon tok az optimális választás, ha a lehető legjobban szeretnéd védeni az okostelefonod.

Biztos fogás, csúszásmentes:
A tok egyik fő jellemzője a biztonságos tapintás, köszönhetően a magas súrlódási együtthatónak. Legyél biztos benne, hogy az okostelefonod nem fog kicsúszni a kezedből!

Legmagasabb esztétikai értékek:
Biztonságos, tartós, de gyönyörű is! Pontosan ilyen a Szilikon Tok. Az anyag, amelyből a tok készült, kifinomult és sima, belseje pedig mikroszálas borítással rendelkezik. A kidolgozottság és a részletekre való odafigyelés garantálja, hogy amint megérinted a szilikon tokot, nem cseréled le más tokra. Érezd, hogy ez a tok valóban a tiéd - a szükségleteidhez igazodva, neked készítve! A legmagasabb minőségű szilikon semleges a bőr számára, ami garantálja a teljes hipoallergénséget. A Szilikon Tokkal nem csak különlegesnek, de magabiztosnak és biztonságosnak is érezheted magad!

Mindig tiszta:
A legtöbb tok rövid idő után deformálódik, elszíneződik és megkarcolódik. A Szilikon Tok más, köszönhetően a vízbázisú tapadásgátló tulajdonságainak, amelyek megelőzik a por és piszok felhalmozódását a felületén, és bármilyen foltot egyetlen mozdulattal eltávolíthatsz. Az anyag, amelyből a szilikon tok készült, hidrofób is - az innovatív gyártási technológiának köszönhetően taszítja a vízrészecskéket, ami lehetővé teszi a felület tisztán tartását és megakadályozza annak károsodását. A Szilikon Tok prémium kategóriás tok és a legjobb választás azok számára, akik értékelik a termék legmagasabb minőségét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett