Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048271937 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - kék


Cikkszám: Nillkin CamShield Pro Case Redmi Note 13 Pro 5G/Mi Poco X6 5G Dark Blue | EAN/Vonalkód: 6902048271937 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nillkin CamShield Pro tok Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Poco X6 5G - kék

Nem csak védelmet keresel, hanem egyedi stílust is a telefonodnak? A Nillkin CamShield Pro tok megadja ezt neked! A kamera különleges fedelének köszönhetően a biztonság és a magánélet legmagasabb szintjén élvezhető. Ez az elegáns tok nem csak megvédi a telefonodat a sérülésektől, hanem nyugalmat is biztosít, tudva, hogy az adataid biztonságban vannak.
A Nillkin CamShield Pro tok legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a magánéletet. A fedett kamera megakadályozza az illetéktelen személyek általi kép rögzítését. A különleges fedél növeli az adataid biztonságát.
- Véd a karcolások ellen. A csúsztatható kamera fedélnek köszönhetően fotóid mindig tiszták és élesek lesznek. Ez a fedél megvédi a kameraüveget a karcolásoktól.
- Védi a telefont a leesések és karcolások hatásaitól. A tok kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek elnyelik az ütéseket.
- Könnyen felrakható. Gyors és biztonságos telepítéssel a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz. Az egyszerű kialakítás lehetővé teszi a tok gyors fel- és levételét.
- A képernyőt is védi. A megemelt élek megvédik a képernyőt a közvetlen érintkezéstől a sík felületekkel.
Specifikáció:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: CamShield Pro tok
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G / Xiaomi Poco X6 5G
- Anyag: TPU, PC
- Szín: Kék

Magánélet és biztonság a legmagasabb szinten

Tudtad, hogy a fedett kamera további védelmet nyújt az illetéktelen hozzáférés ellen? A Nillkin CamShield Pro tok különleges fedele megakadályozza harmadik felek számára a kép rögzítését. Ez a megoldás biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá a kamerádhoz anélkül, hogy tudnál róla.

Kamera karcállóság védelem

A csúsztatható kamera fedél megvédi a kameraüveget a károsodástól, illetve gondoskodik a fotóidról is. Nem számít, milyen gyakran használod a kamerát, biztos lehetsz benne, hogy mindig tökéletes állapotban lesz. Fotóid tiszták és élesek maradnak, ami rendkívül fontos, amikor az életed legfontosabb pillanatait szeretnéd megörökíteni.

Átfogó okostelefon védelem

A Nillkin CamShield Pro tokot úgy tervezték, hogy teljes védelmet nyújtson készülékednek. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a tok megvédi a telefonodat a leesések, ütődések és karcolások ellen – függetlenül attól, hogy véletlenül elejted a telefonodat, vagy a kulcsokkal együtt teszed a zsebedbe.

Egyszerű és megbízható telepítés

A Nillkin CamShield Pro tok kialakításának köszönhetően a telepítés rendkívül egyszerű és gyors. Néhány másodperc elegendő ahhoz, hogy a tok tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz. Nem kell aggódnod bonyolult utasítások vagy nehézségek miatt a felrakás során – a tokot úgy tervezték, hogy mindenki könnyedén használhassa.

Megemelt élek az extra védelemért

Az okostelefon képernyője az egyik legfontosabb része a készüléknek, ezért érdemes gondoskodni a védelméről. A Nillkin CamShield Pro tok megemelt élekkel van felszerelve, amelyek megvédik a képernyőt a közvetlen érintkezéstől a sík felületekkel. Még akkor is, ha a telefonodat képernyővel lefelé helyezed le, a kijelző nem fog megkarcolódni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett