Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6902048281486 Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 6 5G - fekete


Cikkszám: Etui Nillkin CamShield Fold Case (Bracket version) SAM Z Fold 6 5G | EAN/Vonalkód: 6902048281486 | Márka: Nillkin

Nillkin CamShield Fold tok Samsung Galaxy Z Fold 6 5G - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Nillkin CamShield Fold tok kiváló védelmet nyújt, miközben rendkívül könnyen felszerelhető. Beépített légzsákok segítségével hatékonyan elnyeli az ütés energiáját, megvédve ezzel a telefonodat az esésektől. Ezenkívül egy speciális kamerafedél nemcsak a lencséket védi, hanem a magánéletedet is. Tökéletesen illeszkedő kivágások biztosítják az összes gomb és port elérhetőségét, valamint az állvány funkció kényelmesebbé teszi a filmnézést és az internet használatát.

Specifikációk:
- Márka: Nillkin
- Sorozat: Nillkin CamShield Fold tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6 5G
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

A Nillkin CamShield Fold tok legfontosabb előnyei:
- Megvédi a telefont az esésektől. Beépített légzsákok révén a tok elnyeli az ütés energiáját.
- Védi a kamerát és a magánéletedet. Beépített kamerafedél védi a lencséket és a magánéletedet.
- Megkönnyíti a telefon funkcióinak elérését. Tökéletesen illeszkedő kivágások lehetővé teszik a gombok, hangszórók és töltőport teljes körű elérését.
- Egyszerű összeszerelést és szétszerelést biztosít. Kemény PC és rugalmas TPU kombinációja, ami egyszerűvé teszi a tok felszerelését és eltávolítását.
- Átalakítható állvánnyá. Az állvány funkció kényelmesebbé teszi a filmnézést és az internet böngészését.

Megvédi a telefont az esésektől A Nillkin CamShield Fold tok megbízható védelmet nyújt a telefonod számára minden körülmények között. A sarkokban elhelyezett speciális légzsákok révén a tok elnyeli az ütés energiáját, minimalizálva a károsodás kockázatát esés közben. Ez a megoldás biztosítja, hogy okostelefonod még a legextrémebb helyzetekben is védett legyen.

Védi a kamerát és a magánéletedet Vigyázz telefonod lencséire és magánéletedre a Nillkin CamShield Fold tokkal. A beépített kamerafedél hatékonyan védi a lencséket a karcolásoktól és károsodástól. Ezenkívül a fedél védi magánéletedet a kamera jogosulatlan használatának megakadályozásával. Ez egy innovatív megoldás, amely teljes nyugalmat és biztonságot biztosít.

Megkönnyíti a telefon funkcióinak elérését Még soha nem volt ilyen egyszerű a telefon összes funkciójának elérése. A Nillkin CamShield Fold tok tökéletesen kivágott lyukakat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gombok, hangszórók és töltőport könnyű használatát. Legyen szó a gyors töltő csatlakoztatásáról vagy a hangszóró használatáról, a tok biztosítja a készülék teljes funkcionalitását.

Egyszerű összeszerelést és szétszerelést biztosít A Nillkin CamShield Fold tok a kemény PC és rugalmas TPU kombinációja, amely garantálja a használat könnyűségét. A tok összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, amely gyors és kényelmes telepítést és eltávolítást tesz lehetővé. A szilárd konstrukció biztosítja a tartósságot és egyben kényelmes használatot biztosít a mindennapokban.

Átalakítható állvánnyá A filmnézés és az internet böngészése még soha nem volt ilyen kényelmes. A Nillkin CamShield Fold tok állvány funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a telefon használatát különböző helyzetekben. Stabil és kényelmes elhelyezést biztosít okostelefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett